home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Σεμινάρια φωτογραφίας με τον Ηλία Καρατζούλη στο Ναύπλιο

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τέχνη της φωτογραφίας και να εξερευνήσουν διαφορετικά είδη.
fotografia

Το Φουγάρο στο Ναύπλιο υποδέχεται φέτος τον έμπειρο φωτογράφο και εκπαιδευτή Ηλία Καρατζούλη, για μια μοναδική σειρά σεμιναρίων φωτογραφίας που απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες με προχωρημένες γνώσεις. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ, ξεκινώντας από τις 30 Οκτωβρίου 2024 και θα διαρκέσουν έως τις 4 Ιουνίου 2025.

Με την καθοδήγηση του Ηλία Καρατζούλη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τέχνη της φωτογραφίας και να εξερευνήσουν διαφορετικά είδη, όπως το πορτραίτο, η διαφημιστική φωτογραφία και η αρχιτεκτονική φωτογραφία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδραστικές προβολές και αναλύσεις έργων γνωστών φωτογράφων, καθώς και φωτογραφικές εκδρομές και περιπάτους για πρακτική εξάσκηση.

Ο Ηλίας Καρατζούλης, με καταγωγή από το Άργος και πτυχίο από την Ακαδημία Φωτογραφίας της Leica, διαθέτει πολυετή εμπειρία στη φωτογραφία και την εκπαίδευση, με συνεργασίες στον χώρο της φωτογραφίας αθλητικών γεγονότων, αρχιτεκτονικής και κοινωνικών εκδηλώσεων. Από το 2020 συνεργάζεται με το Φουγάρο, εμπλουτίζοντας την πολιτιστική ζωή της περιοχής.

Πληροφορίες και Κρατήσεις:
Απαραίτητη η κράτηση της θέσης.
Τηλέφωνο: 27520 47370
Email: [email protected]

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis