home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Κοσμοσυρροή στο Ναύπλιο το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου μιλά για την εντυπωσιακή τουριστική κίνηση και τα σχέδια αναβάθμισης του λιμανιού που στοχεύουν να ενισχύσουν τη θέση του Ναυπλίου ως κορυφαίου προορισμού.

Το Ναύπλιο, ένας από τους πιο ιστορικούς και γραφικούς προορισμούς της Ελλάδας, γέμισε από τουρίστες το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες σε επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πόλη, γνωστή για την ομορφιά και την πλούσια ιστορία της, υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες, με τον αριθμό των αφίξεων να αυξάνεται και από τη θάλασσα χάρη στο δυναμικό πρόγραμμα κρουαζιέρων.

Ο Χρήστος Γκούμας, πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου, μίλησε στην ΕΡΤ3 για τη ραγδαία τουριστική ανάπτυξη, τονίζοντας ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα για την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών της πόλης, με στόχο να αποτελέσει το λιμάνι του Ναυπλίου κύρια είσοδος τουριστών στην περιοχή. Όπως ανέφερε, «με 130 αφίξεις μεγάλων κρουαζιερόπλοιων και πάνω από 50.000 επισκέπτες στους αρχαιολογικούς χώρους και την πόλη, το Ναύπλιο αποτελεί πλέον έναν ακμαίο τουριστικό κόμβο».

Παράλληλα, ο κ. Γκούμας ανακοίνωσε πως το λιμάνι του Ναυπλίου έγινε πρόσφατα μέλος της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας, ένα σημαντικό βήμα που ενισχύει τη θέση του λιμανιού και προσφέρει νέες προοπτικές ανάπτυξης.

Με περισσότερα από 2.000 επαγγελματικά σκάφη και ιστιοπλοϊκά, το Ναύπλιο συνεχίζει να προσελκύει τους λάτρεις της ιστορίας και της θάλασσας, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως «υπαίθριο μουσείο» της Αργολίδας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis