home design 800Χ400

Εντυπωσιακές στιγμές στο DragDay και Roll Drag Racing στη Μεσσήνη

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Το Σαββατοκύριακο 26-27 Οκτωβρίου, το αεροδρόμιο Τριόδου Μεσσήνης φιλοξένησε τον 2ο φετινό αγώνα επίτευξης χρόνου (DragDay) και το 1ο Roll Drag Racing, ένα δυναμικό γεγονός που προσέλκυσε λάτρεις των μηχανοκίνητων σπορ από όλη την περιοχή. Η διοργάνωση έγινε με την υποστήριξη του Δήμου Μεσσήνης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, προσφέροντας στους θεατές μοναδικές στιγμές αδρεναλίνης.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν με τα οχήματά τους σε διαδρομές 400 μέτρων, όπου το Roll Drag Racing, ένας αγώνας επιτάχυνσης εν κινήσει, εντυπωσίασε με τον τρόπο εκκίνησης και την ακρίβεια της διαδικασίας. Οι οδηγοί έπρεπε να φτάσουν με σταθερή ταχύτητα στα 60 χιλιόμετρα/ώρα πριν επιταχύνουν, προσφέροντας δυνατές αναμετρήσεις.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρακολούθησε το γεγονός, ενισχύοντας την υποστήριξη της Περιφέρειας σε αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις που αναδεικνύουν την περιοχή και δήλωσε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή τέτοιων διοργανώσεων.

Παρών ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Μεσσηνίας, Στάθης Αναστόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του σε τέτοιες πρωτοβουλίες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version