home design 800Χ400

Αστυνομικό μπλόκο στο Άργος – Μαζικοί έλεγχοι σε διερχόμενους οδηγούς

Έλεγχοι στη λαϊκή για κίνδυνο τροχαίων, αλλά παραμένουν τα παράνομα παρκαρισμένα.

Μετά απο δημοσίευμα του Αναγνώστη Πελοποννήσου εντάθηκαν οι έλεγχοι στην λαϊκή του Άργους. Το αστυνομικό μπλόκο το βράδυ της Κυριακής επικεντρώθηκε στη ροή των οχημάτων που διέρχονται από την οδό Φείδωνος, μπροστά από την Πλατεία Δημοκρατίας, με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την αποτροπή επικίνδυνων συμπεριφορών, όπως οι κόντρες που φέρεται να κάνουν διερχόμενα αυτοκίνητα στα οποία επιβαίνουν Ρομά.

Ωστόσο, παρατηρήθηκαν κενά στον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης, καθώς αρκετά οχήματα παραμένουν σταθμευμένα παράνομα μπροστά από τη Νεοκλασική Αγορά, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους πολίτες.

Η τοπική κοινωνία του Άργους και της Νέας Κίου, ιδιαίτερα ανήσυχη μετά το πρόσφατο δυστύχημα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου, που στοίχισε τη ζωή μιας 37χρονης μητέρας, απαιτεί ένταση των ελέγχων για την αποφυγή παρόμοιων τραγικών συμβάντων στο μέλλον.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ελέγχους όλων των διερχόμενων οχημάτων, ανεξάρτητα από την ταυτότητα των οδηγών, ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας αλλά και εγείροντας συζητήσεις σχετικά με την ανάγκη ενός πιο ολιστικού σχεδίου αστυνόμευσης που να περιλαμβάνει και τη διευθέτηση των παράνομα σταθμευμένων οχημάτων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version