home design 800Χ400

Το Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου εντάσσεται στην Ένωση Λιμένων Ελλάδος

Τέσσερα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία εντάχθηκαν στην Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), ενισχύοντας τον ρόλο και τη δυναμική της στην αναβάθμιση των ελληνικών λιμανιών.

Η Ένωση Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ) συνεχίζει να ενισχύει τον ρόλο της στον ελληνικό λιμενικό κλάδο με την ένταξη τεσσάρων νέων Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων – του Ναυπλίου, της Καλύμνου, της Λήμνου και της Πρέβεζας. Κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση, τα νέα μέλη καλωσορίστηκαν επίσημα, με τον πρόεδρο της ΕΛΙΜΕ, κ. Αθανάσιο Λιάγκο, να εκφράζει την υποστήριξη της Ένωσης στις προσπάθειές τους για ανάπτυξη και ενίσχυση της λειτουργίας τους. Με την προσθήκη των νέων ταμείων, η ΕΛΙΜΕ αριθμεί πλέον 35 μέλη, στοχεύοντας στη βελτίωση της αποδοτικότητας και στη διασφάλιση της αποτελεσματικής λειτουργίας των ελληνικών λιμανιών.

Η σημασία της υποστήριξης μεταξύ των μελών της ΕΛΙΜΕ επιβεβαιώνεται μέσα από την πρωτοβουλία της γραμμής υποστήριξης (help desk), που παρέχει καθημερινή καθοδήγηση σε λειτουργικά και στρατηγικά θέματα. Επιπλέον, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας, η ΕΛΙΜΕ συμμετείχε στο Southeast Europe Connectivity Forum II, όπου συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης συνεργειών, με συμμετοχή από Υπουργούς, διπλωμάτες και ηγετικά στελέχη του διεθνούς ναυτιλιακού κλάδου.

Στόχος της ΕΛΙΜΕ είναι να αναδείξει τον ρόλο των ελληνικών λιμανιών ως καίριους κόμβους στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, διευρύνοντας τις προοπτικές ανάπτυξης για τα μέλη της και ενισχύοντας τις διεθνείς συνεργασίες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version