home design 800Χ400

Θλίψη στα Φιλιατρά: Νεκρός σε τροχαίο γιος αντιδημάρχου

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από το θάνατο του Ντίνου Γριβάκη σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα – Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τριφυλίας

Σοκ έχει προκαλέσει η τραγική είδηση του θανάτου του Ντίνου Γριβάκη, γιου του αντιδημάρχου Τριφυλίας, Φώτη Γριβάκη, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής (27/10) στην οδό Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα. Ο 31χρονος, που επέβαινε στη μηχανή του, έχασε τον έλεγχο υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο διαχωριστικό διάζωμα και να βρει ακαριαία τον θάνατο.

Η είδηση του χαμού του νεαρού έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Φιλιατρών και της ευρύτερης περιοχής, όπου η οικογένεια Γριβάκη είναι ιδιαίτερα αγαπητή και γνωστή. Σε ένα συγκινητικό μήνυμα, ο Δήμαρχος Τριφυλίας, εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για την απώλεια του νέου ανθρώπου, εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια και ιδιαίτερα στον πατέρα του, που είναι στενός συνεργάτης του.

«Με βαθιά θλίψη και οδύνη, πληροφορήθηκα την τραγική είδηση του πρόωρου χαμού, του γιου του στενού συνεργάτη μου και αντιδημάρχου Τριφυλίας, κ. Φώτη Γριβάκη. Ο πόνος για την ξαφνική απώλεια ενός νέου ανθρώπου είναι ανείπωτος και τα λόγια πολύ φτωχά, για να τον απαλύνουν. Εκφράζω τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Ντίνου. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη και παρηγοριά. Καλό του ταξίδι, στο φως!».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version