home design 800Χ400

Παναργειακός: Νικητής ξανά απέναντι στο Αιγάλεω – Πρώτο «τρίποντο» στο Άργος

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους «Λύκους» στη Super League 2.

Ο Παναργειακός δείχνει να βρίσκει τον βηματισμό του και επιβεβαίωσε τη φόρμα του με ακόμα μία νίκη, επικρατώντας 1-0 του Αιγάλεω σε ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και σκληρές μονομαχίες.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα κατέκτησε το πρώτο της «τρίποντο» στο Άργος για τη φετινή σεζόν, συνεχίζοντας το σερί επιτυχιών και στέλνοντας θετικά μηνύματα μετά το δύσκολο ξεκίνημα.

Παρά την αποφασιστικότητα του Αιγάλεω, το γκολ του Τσάνι στο 69ο λεπτό από απευθείας εκτέλεση φάουλ έμελλε να κρίνει τον αγώνα. Η φάση αυτή επιβεβαίωσε πως η ομάδα έχει αφήσει πίσω της το κακό ξεκίνημα στη Super League 2 και επαναπροσδιορίζει τη θέση της.

Φώτο: anagnostis
Φώτο: anagnostis

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Καρυπίδης (28′ Καμγκά), Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσάνι, Λύγκας (62′ Τσιράκης), Κωστίκα (46′ Λαουκζέμις), Τσιώλης, Καμπράν (88′ Αλιατίδης), Ντιαλό (62′ Σουντουρά).

Αιγάλεω (Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καρρίκι, Καρβούνης (59′ Ζούνης), Βάρκας, Ευαγγέλου, Ζιούλης, Τάμπας (64′ Βοριαζίδης), Κωστόπουλος (75′ Δρίτσας), Μπάμπης, Τσούκαλος (46′ Νίκολλι), Ουνγιαλίδης (75′ Τάτσης).

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version