home design 800Χ400

Νέα Κίος: Μαζικό κάλεσμα για ασφάλεια και αυστηρή αστυνόμευση

Πλήθος πολιτών και τοπικών φορέων συγκεντρώθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου για να εκφράσουν ανησυχία και να ζητήσουν ουσιαστικά μέτρα για την ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.

Με έντονο αίσθημα ανησυχίας και αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 27 Οκτωβρίου συγκέντρωση φορέων και κατοίκων της Νέας Κίου στο Πνευματικό Κέντρο. Στην αίθουσα, που γέμισε από πολίτες, τέθηκε στο επίκεντρο η ανάγκη λήψης ουσιαστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και παραβατικότητας, που αποτελούν πηγή ανησυχίας για τους κατοίκους της περιοχής.

Τη διοργάνωση ανέλαβε η Επιτροπή Πολιτών Νέας Κίου ενάντια στην Εγκληματικότητα, ενώ συμμετείχαν τρεις βουλευτές του νομού Αργολίδας: ο Γιάννης Ανδριανός, ο Γιώργος Γαβρήλος και ο Ανδρέας Πουλάς. Παρόντες ήταν, επίσης, ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και συλλόγων. Μάλιστα, λόγω της αυξημένης προσέλευσης, πολλοί πολίτες παρέμειναν έξω από την αίθουσα, αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον και την ανησυχία τους για τα ζητήματα ασφάλειας.

Στις τοποθετήσεις τους, οι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και των φορέων τόνισαν την επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση της αστυνόμευσης στην περιοχή, καθώς η αυξανόμενη εγκληματικότητα έχει προκαλέσει αίσθημα τρόμου και ανασφάλειας στους κατοίκους. Τονίστηκε η σημασία λήψης μέτρων με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση περιστατικών παραβατικότητας, που, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής και τη συνολική εικόνα της περιοχής.

Η Επιτροπή Πολιτών Νέας Κίου ενάντια στην Εγκληματικότητα απαρτίζεται από ποικίλους φορείς της τοπικής κοινωνίας, όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Νέας Κίου, οι Σύλλογοι Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Νέας Κίου, ο Αθλητικός Όμιλος Αργοναύτης, ο Σύλλογος Αλιέων, καθώς και πολίτες της Νέας Κίου.

Η μεγάλη προσέλευση πολιτών και η ενιαία φωνή τους δείχνουν τη βαρύτητα του ζητήματος για την τοπική κοινωνία, η οποία καλεί σε άμεση λήψη μέτρων για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version