home design 800Χ400

Νέα Κίος: Ανοιχτή συγκέντρωση για την εγκληματικότητα

Κάλεσμα της Επιτροπή Πολιτών Νέας Κίου ενάντια στην Εγκληματικότητα.

Η Επιτροπή Πολιτών Νέας Κίου ενάντια στην Εγκληματικότητα οργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, στις 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, για να συζητηθούν τα φαινόμενα παραβατικότητας και εγκληματικότητας που πλήττουν την περιοχή. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η ενίσχυση της ασφάλειας και η προστασία της καθημερινότητας των κατοίκων, ενώ προσκαλούνται όλοι οι πολίτες να συμμετάσχουν ενεργά στη συζήτηση.

Στη συγκέντρωση θα παρευρεθούν οι βουλευτές του Νομού Αργολίδας και ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, προσφέροντας την υποστήριξή τους στις προσπάθειες για αποτελεσματική αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

«Η παρουσία όλων μας είναι επιβεβλημένη», τονίζεται στην πρόσκληση της Επιτροπής Πολιτών Νέας Κίου, η οποία φέρει τις υπογραφές τοπικών φορέων και συλλόγων, μεταξύ των οποίων ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Κίου, ο Σύλλογος Ενεργών Πολιτών Νέας Κίου, οι Σύλλογοι Γονέων του Δημοτικού Σχολείου και του Γυμνασίου Νέας Κίου, ο Αθλητικός Όμιλος Αργοναύτης, ο Σύλλογος Αλιέων και ενεργοί πολίτες της περιοχής.

Παράλληλα ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών έχει προσκαλέσει την ερχόμενη Τρίτη σε σύσκεψη των αρμόδιων αρχών και των συλλόγων της περιοχής.

Η Επιτροπή Πολιτών και οι φορείς της περιοχής καλούν όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, καθώς θεωρούν ότι η αλληλεγγύη και η ενωμένη δράση μπορούν να φέρουν ουσιαστικές λύσεις και να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στη Νέα Κίο.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Πουνεντης

    Καλα ρε εσεις, ο ανδριανος ειναι 20 χρ βουλευτης κυβερνητικος κ δεν εκανε τιποτα για την Κιο,, περιμενετε να κανει τωρα;; πατε καλα η σας ζαλισε η μπουκαδουρα…. Υπαρχει περιπτωση ο Ανδριανος να λυσει το θεμα;; μαλλον εχετε αγνοια αγαπητοι μου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version