home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Η πληρότητα του τριημέρου, η αναρχία και οι κλήσεις

Εκτοξεύθηκε η επισκεψιμότητα το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.
Ναύπλιο κόσμος πανοραμική

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου έχει φέρει στο Ναύπλιο σχεδόν 100% πληρότητα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του προορισμού που λόγω της εγγύτητας στην Αθήνα συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό επισκεπτών κατά τις μαζικές εξόδους από το Λεκανοπέδιο.

Ο κόσμος απολαμβάνει τη βόλτα του σοκάκια της παλιάς πόλης, με σύμμαχο τον καλό καιρό, ενώ εστιατόρια και καφέ γεμίζουν από πελάτες.

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου σηματοδοτεί για την ευρύτερη περιοχή το τέλος της τουριστικής σεζόν, αν και η πόλη του Ναυπλίου συνηθίζει γενικά να δέχεται επισκέτες όλο το χρόνο.

Άναρχο παρκάρισμα

Το άναρχο και παράνομο παρκάρισμα δεκάδων αυτοκινήτων στην πόλη είχε ως αποτέλεσμα να κοπούν αρκετές κλήσεις από την Τροχαία.

Πιο συγκεκριμένα, αρκετά οχήματα είχαν παρκάρει στην οδό 25ης Μαρτίου, από την πλευρά που διεξάγεται η λαϊκή αγορά. Παρότι ο Δήμος και η Τροχαία είχαν σημάνει με κορδέλα και προειδοποιητικές πινακίδες πως στο εν λόγω σημείο απαγορεύεται το πάρκινγκ λόγω της παρέλασης που θα διέλθει από εκεί τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου, αυτό αγνοήθηκε από τους οδηγούς.

Η Τροχαία Ναυπλίου υποχρεώθηκε να κόψει κλήσεις στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αφαιρώντας παράλληλα και τις πινακίδες.

Το ανεξέλεγκτο παρκάρισμα είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας λόγω του μεγάλου αριθμού των σταθμευμένων οχημάτων, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που κατευθύνονταν προς το ιστορικό κέντρο να κινούνται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis