home design 800Χ400

Κρίσιμη συζήτηση στη Βουλή για τα έργα Αναβάλου στην Ερμιονίδα

Στις 29 Οκτωβρίου, η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου εξετάζει τη σύμβαση για τα έργα μεταφοράς και διανομής νερού του Αναβάλου στην περιοχή της Ερμιονίδας.

Την Τρίτη 29 Οκτωβρίου, αναμένεται να διεξαχθεί στη Βουλή η συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την υπογραφή της σύμβασης των έργων του Αναβάλου στην Ερμιονίδα, ένα έργο ζωτικής σημασίας για την άρδευση του Δήμου Ερμιονίδας και την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ανδριανός, θα συμμετάσχει στη συζήτηση, στην οποία ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, θα παρουσιάσει τα τελικά βήματα για την υλοποίηση του έργου.

Ο κ. Ανδριανός, δηλώνοντας την αφοσίωσή του στην ολοκλήρωση του έργου, ανέφερε: «Η υπογραφή της Σύμβασης για τα έργα του Αναβάλου στην Ερμιονίδα είναι μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη που φέρνει πιο κοντά την ολοκλήρωση αυτού του έργου πνοής για ολόκληρη την Αργολίδα. Όπως όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίζω να παρακολουθώ στενά τα έργα του Αναβάλου και να παρεμβαίνω όταν απαιτείται, ώστε να επιλύονται τα όποια ζητήματα».

Η ολοκλήρωση των έργων μεταφοράς και διανομής νερού από το δίκτυο του Αναβάλου αναμένεται να δώσει σημαντική ώθηση στον αγροτικό τομέα της Ερμιονίδας, εξασφαλίζοντας την επάρκεια νερού για τις καλλιέργειες και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version