home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Οι συνταξιούχοι της Αργολίδας διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους

Μαζική κινητοποίηση συνταξιούχων στην Αθήνα στις 22 Νοεμβρίου – Δωρεάν μεταφορά για τα μέλη του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους-Μυκηνών.
Συνταξιούχοι σύνταξη

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, οι συνταξιούχοι της χώρας θα βρεθούν στα Προπύλαια στην Αθήνα, διεκδικώντας λύσεις για τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.) και ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δήμου Άργους-Μυκηνών ενώνουν δυνάμεις για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή των πολιτών στην πανελλαδική αυτή κινητοποίηση, παρέχοντας δωρεάν μεταφορά για τα μέλη τους που θα συμμετάσχουν.

Δωρεάν λεωφορείο από την Αργολίδα

Ο Σύλλογος, σε συνεργασία με την Π.Ο.Π.Σ., θα διαθέσει λεωφορείο για την άνετη μεταφορά των ενδιαφερόμενων συνταξιούχων. Αναχώρηση ορίζεται από την Πλατεία Δημοκρατίας (Λαϊκή Αγορά) στις 09:00 το πρωί, με την προϋπόθεση να δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον τριάντα άτομα έως την Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου.

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Νίκο Καρδαράκο, στο τηλέφωνο 6977514544 ή την ταμία, Γωγώ Τάμπαση, στο 6976491776.

Υπενθύμιση για την ετήσια συνδρομή

Ο Σύλλογος υπενθυμίζει στα μέλη την καταβολή της ετήσιας συνδρομής των 10 ευρώ, απαραίτητη για τη συνέχιση της στήριξης και των δραστηριοτήτων του Συλλόγου. Τα γραφεία του Συλλόγου λειτουργούν κάθε Τετάρτη, 10:00-12:00, για εξυπηρέτηση και απορίες.

Με δυναμική παρουσία και ενότητα, οι συνταξιούχοι του Άργους και της ευρύτερης περιοχής συνεχίζουν τον αγώνα για την ενίσχυση των δικαιωμάτων τους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis