home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Ερμιονίδα: Απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η προσφυγή Μαργέτα

Σύμφωνα με τον κ. Μαργέτα, η άρνηση της Προέδρου να συζητηθεί συγκεκριμένο ζήτημα για τις σχολικές επιτροπές αποτελούσε παράβαση του νόμου.
Γεωργόπουλος Μαργέτας Ερμιονίδα

Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, κ. Δημήτρη Κατσαρού, απορρίφθηκε ως απαράδεκτη η προσφυγή του επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας, κ. Γιάννη Μαργέτα. Η προσφυγή είχε κατατεθεί κατά της απόφασης της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Ελένης Γκαμίλη, να μην συζητηθεί το θέμα «Σχολικές Επιτροπές: Αυτοδίκαιη κατάργηση υφισταμένων, συγκρότηση νέων» στην 4η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2024.

Σύμφωνα με τον κ. Μαργέτα, η άρνηση της Προέδρου να συζητηθεί το συγκεκριμένο ζήτημα αποτελούσε παράβαση του νόμου, και στις 12 Σεπτεμβρίου 2024 προχώρησε σε προσφυγή κατά της απόφασης. Η ανακοίνωση της προσφυγής έγινε ευρέως γνωστή μέσω ενημερωτικών αναρτήσεων στο διαδίκτυο, προκαλώντας αντιδράσεις.

Ωστόσο, στις 22 Οκτωβρίου, η απόφαση του κ. Κατσαρού δικαίωσε την κ. Γκαμίλη. Ο Γενικός Γραμματέας απέρριψε την προσφυγή ως απαράδεκτη, επιβεβαιώνοντας ότι το θέμα είχε ήδη συζητηθεί σε προηγούμενη συνεδρίαση και δεν μπορούσε να τεθεί εκ νέου στην 4η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis