home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Ο Γιάννης Τρούπης ξανά υποψήφιος για το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης «Ανοιχτό Επιμελητήριο», ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.
Γιάννης Τρούπης υποψηφιότητα Επιμελητήριο Αρκαδίας

Ο Γιάννης Τρουπής, επικεφαλής της επιμελητηριακής παράταξης «Ανοιχτό Επιμελητήριο», ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, θέτοντας ως κεντρικό στόχο τη διατήρηση της ενότητας και τη συνεχή ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην περιοχή. Με το σύνθημα «η ισχύς εν τη ενώσει», ο κ. Τρουπής που ευελπιστεί να ανανεώσει τη θητεία του στον προεδρικό θώκο του τοπικού Επιμελητηρίου, επικεντρώνεται στη δημιουργία συνεργειών που θα ενισχύσουν την τοπική οικονομία και την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Τα τελευταία χρόνια, η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα βρέθηκε αντιμέτωπη με συνεχείς προκλήσεις, από οικονομικές κρίσεις μέχρι υγειονομικές δυσκολίες. Ο κ. Τρουπής, ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, τόνισε τη σημασία της ενότητας του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και τις επιτυχημένες προσπάθειες στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Αρκαδία. Όπως ανέφερε, το Επιμελητήριο κατάφερε να μετατραπεί σε εργαλείο ανάπτυξης και υποστήριξης, χάρη στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που υλοποίησε με τους συνεργάτες του.

Μέσα από στοχευμένες δράσεις εξωστρέφειας και συνεργασίας με ευρωπαϊκά προγράμματα, το Επιμελητήριο Αρκαδίας κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντικούς πόρους, ενισχύοντας έτσι την ανταγωνιστικότητα των τοπικών επιχειρήσεων. Ο Γιάννης Τρουπής, που διαδραμάτισε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πρόοδο αυτή, επαναλαμβάνει τη δέσμευσή του να συνεχίσει το έργο με κύριους άξονες την καινοτομία, την εκπαίδευση των επιχειρηματιών και τη στήριξη του προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, το οποίο αξιοποιείται για την ανασυγκρότηση της τοπικής οικονομίας στο πλαίσιο της απολιγνιτοποίησης.

Στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 30 Νοεμβρίου και 1-3 Δεκεμβρίου, ο κ. Τρουπής καλεί τους επαγγελματίες της Αρκαδίας να προσέλθουν στις κάλπες και να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια του «Ανοιχτού Επιμελητηρίου», υπογραμμίζοντας τη σημασία της μαζικής συμμετοχής για την επιτυχία και το μέλλον του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis