home design 800Χ400

Νικόλας Φαραντούρης στο anagnostis: Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ενότητα και σοβαρότητα – Φτάνει πια το διχαστικό κλίμα

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νικόλας Φαραντούρης, καλεί σε πολιτικό διάλογο με επίκεντρο την κοινωνία και όχι τις προσωπικές στρατηγικές, ενώ τονίζει την ανάγκη για δράση ενάντια στα καρτέλ που επιβαρύνουν την ελληνική οικονομία

Σημαντικά μηνύματα προς τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έστειλε ο υποψήφιος Πρόεδρος και ευρωβουλευτής Νικόλας Φαραντούρης, σε δήλωσή του στον Άκη Γκάτζιο από το Στρασβούργο. Ο κ. Φαραντούρης υπογράμμισε την ανάγκη να κυριαρχήσει η πολιτική συζήτηση, απευθύνοντας κάλεσμα για ενότητα και σοβαρότητα στις τάξεις του κόμματος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται ανθρώπους που μπορούν να εγγυηθούν την ενότητα, τη σοβαρότητα και να δώσουν ξανά κύρος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Δεν αποτελώ μέρος κανενός προβλήματος στον ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Φαραντούρης, ξεκαθαρίζοντας ότι προτεραιότητά του είναι η διατήρηση της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης ζωντανής και ισχυρής. Στη δήλωσή του έκανε έκκληση να σταματήσουν οι διχαστικές λογικές και οι προσωπικές στρατηγικές που πλήττουν την παράταξη, δίνοντας έμφαση στην κοινωνία, τις γειτονιές και τις περιφέρειες.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε σημαντικά ζητήματα της ελληνικής οικονομίας, εστιάζοντας στη μάχη ενάντια στα καρτέλ, τα οποία χαρακτήρισε ως «πληγή που οδηγεί στην ακρίβεια». Ο κ. Φαραντούρης παρουσίασε τους άξονες του πολιτικού του σχεδίου, ζητώντας την ενεργοποίηση της επιτροπής ανταγωνισμού για την αντιμετώπιση του φαινομένου. «Τα καρτέλ που στήνουν τιμές σε επιμέρους κλάδους της οικονομίας, από τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα μέχρι τις επικοινωνίες και από τις τράπεζες μέχρι την ενέργεια, επιβαρύνουν τους Έλληνες πολίτες», ανέφερε, τονίζοντας την ανάγκη για ουσιαστικά μέτρα από την κυβέρνηση.

Ο κ. Φαραντούρης έκλεισε με ένα κάλεσμα στους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες της χώρας, ζητώντας τη συστράτευσή τους για ένα κοινό όραμα για μια σύγχρονη και ισχυρή Ελλάδα, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version