home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών: Δωρεάν μετακίνηση για την πανελλαδική κινητοποίηση

Παράλληλα, υπενθυμίζεται στα μέλη η ανάγκη τακτικής καταβολής της ετήσιας συνδρομής.
Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών στο Ναύπλιο

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024, οι συνταξιούχοι από όλη την Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν πανελλαδική κινητοποίηση στην Αθήνα, διεκδικώντας λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τόσο οι συνταξιούχοι του δημόσιου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Ο Σύλλογος Πολιτικών Συνταξιούχων Δήμου Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.), θα διαθέσει λεωφορείο για τη δωρεάν μετακίνηση των συναδέλφων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, με την προϋπόθεση να συγκεντρωθούν τουλάχιστον 30 δηλώσεις συμμετοχής.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται στα μέλη η ανάγκη τακτικής καταβολής της ετήσιας συνδρομής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“1ο ΘΕΜΑ: Πανελλαδική κινητοποίηση συνταξιούχων

Την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα πανσυνταξιουχική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για όλο το φάσμα των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε οι συνταξιούχοι του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων (Π.Ο.Π.Σ.), σε συνεργασία με το Σύλλογό μας, θα διαθέσει λεωφορείο για τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση των συναδέλφων συνταξιούχων που θα συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, εφ’ όσον θα υπάρξουν πάνω από τριάντα (30) συμμετοχές. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γνωρίσουμε σύντομα με καινούργια μας ανακοίνωση.

Αυτό που έχει σημασία είναι να προγραμματίσετε από τώρα τη συμμετοχή σας στην κινητοποίηση την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2024 και να τη δηλώσετε έγκαιρα στον πρόεδρο του Συλλόγου μας Νίκο Καρδαράκο 6977514544 και στην ταμία Τάμπαση Γωγώ 6976491776 μέχρι την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

2ο ΘΕΜΑ: Καταβολή ετήσιας συνδρομής

Σας υπενθυμίζουμε την υποχρέωσή σας για καταβολή ανελλιπώς της ετήσιας συνδρομής σας των 10 ευρώ στο Σύλλογό μας. Τα γραφεία του Συλλόγου μας είναι ανοιχτά κάθε Τετάρτη 10:00- 12:00 και τα τηλέφωνα των μελών του ΔΣ στη διάθεσή σας”

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis