home design 800Χ400

Ναύπλιο: Το περιστέρι-σύμβολο που άφησε άφωνους τους συμμαθητές του 14χρονου Άγγελου

Μαθητές και φίλοι του 14χρονου άφησαν λουλούδια και αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο σημείο της τραγωδίας

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα του Ναυπλίου από την τραγική απώλεια του 14χρονου μαθητή, Άγγελου Ρουκάϊ, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, έβαλε τέλος στη ζωή του την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024. Το τραγικό γεγονός συνέβη όταν ο μαθητής έπεσε από την κερκίδα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σχολείο του, το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου. Η είδηση σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Μαθητές και φίλοι του 14χρονου άφησαν λουλούδια και αποχαιρετιστήρια μηνύματα στο σημείο της τραγωδίας, αποδεικνύοντας τον πόνο και τη θλίψη τους για την απώλεια του νεαρού. Οι μαθητές της Γ’ Γυμνασίου αποφάσισαν να μην μπουν στις τάξεις τους την επόμενη μέρα, επιλέγοντας να τιμήσουν τον συμμαθητή τους με τη σιωπηλή τους παρουσία στο προαύλιο, φορώντας μαύρα ρούχα σε ένδειξη πένθους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ιδιαίτερη στιγμή συγκλόνισε τους συμμαθητές του σημειώθηκε την ημέρα της τραγωδίας, όταν ένα περιστέρι μπήκε στην τάξη του 14χρονου την ώρα που εκείνος βρισκόταν στο γήπεδο. Τότε κανείς δεν έδωσε σημασία στο περιστατικό, όμως όταν το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό, οι μαθητές δεν μπόρεσαν να αγνοήσουν τον συμβολισμό. Το περιστέρι θεωρήθηκε πλέον ένα σιωπηλό μήνυμα, αφήνοντας τους πάντες βαθιά συγκλονισμένους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version