home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Υπογραφές για την Καραθώνα

Διαμαρτυρία στο Ναύπλιο από την Επιτροπή Αγώνα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Υπογραφές για την Καραθώνα
Καραθώνα πανό Ναύπλιο

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Ναυπλίου από την επιτροπή αγώνα για την Καραθώνα, με τη συμμετοχή πολιτών της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, παραδόθηκε στον Δήμαρχο ψήφισμα που υπογράφεται από σωματεία και κοινωνικούς φορείς, ζητώντας να τεθεί το ζήτημα της δημόσιας χρήσης της παραλίας Καραθώνα προς συζήτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι παρευρισκόμενοι απαίτησαν τη σαφή τοποθέτηση όλων των δημοτικών παρατάξεων στο θέμα και ενημερώθηκαν ότι θα έχουν τη δυνατότητα να παραστούν στο επόμενο συμβούλιο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας, το πανό που είχε αναρτηθεί στο χώρο του Δημαρχείου κατέβηκε άμεσα, γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα στους συμμετέχοντες: «Ποιος δεν θέλει άραγε την Καραθώνα μας δημόσια;»

Παράλληλα, οι διοργανωτές ενημέρωσαν ότι κατά τη διάρκεια της δράσης συγκεντρώθηκαν νέες υπογραφές από πολίτες, ενισχύοντας την προσπάθεια για τη διατήρηση της παραλίας ως δημόσιου χώρου. Επιπλέον, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον γνωστό γελοιογράφο Πάνο Ζάχαρη, ο οποίος προσέφερε σκίτσο του για τον αγώνα.

panos

Η προσπάθεια συνεχίζεται και διαδικτυακά, με τη δημιουργία πλατφόρμας συλλογής υπογραφών, την οποία μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://epitropikarathona.wixsite.com/sylloghypografwn.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis