home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Star Legend και Silver Ray μαγεύουν τους επισκέπτες

Ο γαλάζιος ουρανός και η μπλε θάλασσα δημιούργησαν το τέλειο σκηνικό για να απολαύσει κανείς την ομορφιά του Ναυπλίου
krouazieroploio nafplio 3

Δύο εντυπωσιακά κρουαζιερόπλοια, το Star Legend και το Silver Ray, υποδέχθηκε σήμερα, Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024, το Ναύπλιο προσφέροντας ένα ειδυλλιακό θέαμα στους επισκέπτες και τους κατοίκους της πόλης. Ο γαλάζιος ουρανός και η μπλε θάλασσα δημιούργησαν το τέλειο σκηνικό για να απολαύσει κανείς την ομορφιά του Ναυπλίου, ενός από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές, με ήλιο και απαλή θερμοκρασία, καθιστώντας την εμπειρία των επιβατών των κρουαζιερόπλοιων μοναδική. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης, να θαυμάσουν την ιστορικά κτίρια και να απολαύσουν την τοπική κουζίνα, ενώ άλλοι επέλεξαν να κάνουν περιήγηση στα ιστορικά αξιοθέατα όπως το Παλαμήδι και το Μπούρτζι.

Η παρουσία των δύο πολυτελών κρουαζιερόπλοιων ενισχύει σημαντικά την τουριστική κίνηση της πόλης, αναδεικνύοντας το Ναύπλιο ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για κρουαζιέρες στη Μεσόγειο.

krouazieroploio nafplio
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Μια πιο προσωπική και οικεία εμπειρία με το Star Legend

Το Star Legend ανήκει στη Windstar Cruises, γνωστή για τις μικρές, κομψές κρουαζιέρες. Πρόκειται για ένα κρουαζιερόπλοιο μεσαίου μεγέθους που φιλοξενεί περίπου 312 επιβάτες και 190 άτομα πλήρωμα, προσφέροντας έτσι μια πιο προσωπική και οικεία εμπειρία σε σχέση με τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια. Το πλοίο ανακαινίστηκε πρόσφατα στο πλαίσιο του προγράμματος “Star Plus Initiative”, το οποίο βελτίωσε τις παροχές και τον εξοπλισμό του, προσθέτοντας μοντέρνα στοιχεία και μεγαλύτερες καμπίνες.

Το Star Legend παρέχει πολυτελείς ανέσεις, όπως:

  • Σουίτες με θέα στη θάλασσα
  • Εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας
  • Γυμναστήριο και σπα
  • Υπηρεσίες προσωπικής φροντίδας και δραστηριότητες, όπως εκδρομές με καγιάκ και αθλήματα στο νερό.
krouazieroploio nafplio 4
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Οι κρουαζιέρες του Star Legend περιλαμβάνουν συνήθως γραφικούς και εξωτικούς προορισμούς, από τα ελληνικά νησιά και τη Μεσόγειο μέχρι την Καραϊβική και την Ασία.

Κρουαζιέρα σε πολυτελείς σουίτες με το Silver Ray

Το Silver Ray είναι το νεότερο πλοίο της εταιρείας Silversea Cruises, αναμένεται να ξεκινήσει τα ταξίδια του το 2024, και είναι μέρος της καινούριας σειράς πλοίων της εταιρείας που ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της βιώσιμης ναυσιπλοΐας. Το Silver Ray είναι εξοπλισμένο με προηγμένα συστήματα μείωσης εκπομπών ρύπων και προσφέρει βελτιστοποιημένη εμπειρία κρουαζιέρας με ελάχιστο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

krouazieroploio nafplio 2
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
krouazieroploio nafplio 1
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Το πλοίο διαθέτει:

  • Πολυτελείς σουίτες με ιδιωτικά μπαλκόνια
  • Υψηλού επιπέδου εστιατόρια, μπαρ και lounge
  • Σπα, πισίνα και γυμναστήριο
  • Διαφορετικά θέατρα και πολιτιστικές δραστηριότητες

Το Silver Ray έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει την απόλυτη πολυτέλεια και άνεση σε μακρινούς προορισμούς, όπως η Αρκτική και η Ανταρκτική, ενώ διαθέτει και all-inclusive παροχές που περιλαμβάνουν γεύματα, ποτά, και εκδρομές.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis