home design 800Χ400

Ναύπλιο: Η σχολική αποβολή και η τιμωρία πριν από την τραγωδία

«Μόνος του έπεσε δεν τον έσπρωξε κανείς», λέει ο πατέρας του – Τι είχε προηγηθεί πριν ο μικρός επιχειρήσει να πέσει στο κενό από τις κερκίδες του γηπέδου.

Μια ανείπωτη τραγωδία έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Ναυπλίου, καθώς ένας νεαρός μαθητής Γυμνασίου αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, πέφτοντας από τις κερκίδες του γηπέδου της πόλης. Το συμβάν έγινε γνωστό πριν από λίγες ώρες και έχει παγώσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μαθητής είχε πρόσφατα αποβληθεί από το σχολείο του, γεγονός που προκάλεσε ένταση στο οικογενειακό του περιβάλλον. Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο newsit.gr, ανέφερε πως είχε τιμωρήσει τον γιο του μετά την αποβολή, ζητώντας του να παραμείνει στο σπίτι. Αντίθετα, το παιδί αποφάσισε να μεταβεί στο γήπεδο και να δώσει τέλος στη ζωή του.

«Μόνος του έπεσε, δεν τον έσπρωξε κανείς», δήλωσε συγκλονισμένος ο πατέρας του μαθητή. «Του είπα να μείνει σπίτι και αυτός πήγε και πήδηξε από τις κερκίδες», πρόσθεσε, αποκαλύπτοντας ότι ήταν μακριά από το Ναύπλιο εκείνη τη στιγμή.

Στο σημείο της τραγωδίας έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ Αργολίδας, ενώ η αστυνομία διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού. Ένας κάτοικος της περιοχής, που βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού, περιέγραψε τη φρικτή στιγμή: «Ακούσαμε έναν δυνατό θόρυβο και όταν φτάσαμε, το παιδί ήταν πεσμένο και χωρίς σφυγμό. Κάλεσα αμέσως το ΕΚΑΒ».

Το παιδί κατάγεται από την Αλβανία και ζούσε με την οικογένειά του στο Ναύπλιο.

Η τοπική κοινωνία παραμένει σοκαρισμένη από την τραγική είδηση, ενώ το οικογενειακό περιβάλλον του μαθητή βιώνει ανείπωτο πόνο.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Αγαμέμνων

    Σε τι απόγνωση ήρθε ένα μικρό παιδί δεχόμενο την τιμωρία των παιδαγωγών του!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version