home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Δράσεις ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού

Σκοπός της δράσης είναι η κινητοποίηση και η αφύπνιση των γυναικών, κυρίως των 45-74 ετών
Ημερίδα για την αντιμετώπιση του καρκίνου στο Ναύπλιο

Στα πλαίσια σχεδιασμού δράσεων Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας στην κοινότητα, η 1η ΤΟΜΥ Ναυπλίου σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου, θα πραγματοποιήσει δράσεις, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στο πλαίσιο του «Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού».

Η Διεπιστημονική ομάδα τηςΤΟΜΥ Ναυπλίου και του Κ.Υ. Ναυπλίου θα παρευρεθεί την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων στο Ναύπλιο, πλησίον Δημαρχείου, από τις 10πμ έως τη 1μμ.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες δράσεις την Τετάρτη 23 & 30 Οκτωβρίου, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 14 (ΤΟΜΥ Ναυπλίου), από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ.

Με αφορμή το Μήνα Ευαισθητητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, οι ανωτέρω δομές θα ενημερώσουν και θα διανείμουν έντυπο υλικό.

Σκοπός της δράσης είναι η κινητοποίηση και η αφύπνιση των γυναικών, κυρίως των 45-74 ετών, στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού “Φώφη Γενηματά”, με στόχο τον προγραμματισμό του διαγνωστικού ελέγχου τους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis