home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Μυστήριο στην Αμαλιάδα: Και τέταρτο μωρό νεκρό στα χέρια της ίδιας γυναίκας

Νέα καταγγελία μητέρας για μυστηριώδη θάνατο 6 μηνών κοριτσιού – Οι συμπτώσεις που σοκάρουν.
Βρέφος

Συγκλονίζει η νέα καταγγελία που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που οι Αρχές διερευνούν τους μυστηριώδεις θανάτους τεσσάρων βρεφών στην Αμαλιάδα, μεταξύ των οποίων και ένα κοριτσάκι έξι μηνών. Η Κατερίνα, η μητέρα του άτυχου βρέφους, μίλησε στο MEGA και κατήγγειλε πως η κόρη της πέθανε στις 4 Φεβρουαρίου 2021 στα χέρια της φίλης και κουμπάρας της, Ειρήνης, την οποία είχε εμπιστευτεί για να το προσέχει.

Σύμφωνα με την Κατερίνα, η ίδια γυναίκα ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε τέσσερις θανάτους παιδιών, συμπεριλαμβανομένων των δύο δικών της παιδιών. «Πώς γίνεται και τα τέσσερα να είναι σύμπτωση; Θα το ψάξω γιατί σαν μάνα έχασα το παιδί μου και θέλω απαντήσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό της 4ης Φεβρουαρίου 2021

Η μητέρα περιέγραψε τη μοιραία μέρα, όταν άφησε το κοριτσάκι της στην Ειρήνη για να το προσέχει, ενώ η ίδια είχε βγει μια βόλτα με τον σύντροφό της. Παρά τις διαβεβαιώσεις της Ειρήνης ότι το παιδί ήταν καλά, το μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο ανέφεραν πως το μωρό έφτασε νεκρό, ενώ η Ειρήνη ισχυρίστηκε ότι το μωρό απλώς δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Μυστήριο γύρω από το θάνατο των παιδιών

Η υπόθεση παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς η Ειρήνη φαίνεται να εμπλέκεται και στους θανάτους δύο δικών της παιδιών, καθώς και ενός βρέφους 15 μηνών στην Αμαλιάδα, στις 5 Αυγούστου 2024.

Οι ομοιότητες στους θανάτους και η αιτία που αποδίδεται σε αδυναμία αναπνοής προκαλούν πολλά ερωτήματα και οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για να ρίξουν φως στα γεγονότα.

Οι θάνατοι των τεσσάρων παιδιών:

  1. Έξι μηνών κοριτσάκι στις 4 Φεβρουαρίου 2021, που πρόσεχε η Ειρήνη.
  2. Βρέφος 29 ημερών, στις 19 Ιουνίου 2022, παιδί της Ειρήνης.
  3. Βρέφος 2 μηνών τον Οκτώβριο του 2023, επίσης παιδί της Ειρήνης.
  4. 15 μηνών αγόρι, στις 5 Αυγούστου 2024, στην Αμαλιάδα, όπου η Ειρήνη ήταν μάρτυρας.

Οι γονείς των παιδιών ζητούν απαντήσεις και οι Αρχές προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο των θανάτων που προκαλούν έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis