banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Άργος: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου

Ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του Μαστού.

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας- Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους όρισε ομάδα Μαιών ως υπεύθυνη υλοποίησης δράσεων ενημέρωσης αναφορικά με το πρόγραμμα «Φ. Γεννηματά» των επισκεπτών και ληπτών/ιών υγείας με θέμα «Μήνας ευαισθητοποίησης για το καρκίνο του Μαστού».

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου (Τ.Ε.Π) την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου ώρες 09:00-13:00.

«Σκοπός είναι η ενημέρωση, η διάχυση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την θεραπεία της συγκεκριμένης νόσου» αναφέρει η διοικήτρια του Γ.Ν. Αργολίδας Γεσθημανή Κασνακτσόγλου.

Σχόλια

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

banner mantzounis pasxa2025
banner fragkioudakis pasxa2025
banner sideris
banner argiropoulou anastasia sassa
banner labrou pasxa2025
banner epimelitirio argolidas pasxa 2025
newsletter banner anagnostis