home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Με επιτυχία οι πρώτες εκλογές του ΠΕΡ.ΠΟ.Σ.Ε. στο Κρανίδι

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την εκλογή του πρώτου 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μάσης Ερμιονίδας, καθώς και της Εξελεγκτικής Επιτροπής
per.po.s ermionidas

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μάσης Ερμιονίδας (ΠΕΡ.ΠΟ.Σ.Ε) πραγματοποίησε τις πρώτες εκλογές του στο Κρανίδι, με τη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την εκλογή του πρώτου 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, σύμφωνα με το καταστατικό.

Την Εφορευτική Επιτροπή αποτελούσαν οι κ.κ. Λαμπίρης, Παπαδοπούλου και Αυλωνίτου, οι οποίοι ανέλαβαν να διασφαλίσουν τη διαφάνεια και την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις θέσεις και τα σχέδιά τους, ενώ ακολούθησε σύντομη συζήτηση για τα επόμενα βήματα του συλλόγου, με τη συμμετοχή των παρευρισκόμενων.

Μετά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, το 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους: Κεμενίδου, Κάγκα, Μαλτέζο, Λυμπερόπουλο και Κατσαΐτη. Το νέο ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα τις προσεχείς ημέρες και θα προχωρήσει στην κατανομή των αρμοδιοτήτων.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης, αποφασίστηκε πως όλες οι συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και οι γενικές συνελεύσεις του συλλόγου, θα είναι ανοικτές στο ευρύ κοινό, ανεξάρτητα από το αν οι παρευρισκόμενοι είναι μέλη ή όχι. Η δημοσιοποίηση της τοποθεσίας και της ώρας διεξαγωγής των συνεδριάσεων θα γίνεται εκ των προτέρων, ώστε να ενθαρρύνεται η συμμετοχή μελών και κατοίκων της περιοχής, που θα μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις και τις ανησυχίες τους.

Η τριμελής Εξελεγκτική Επιτροπή που εκλέχθηκε απαρτίζεται από τους Βασιλείου-Κάγκα, Λουκαΐδου και Κοτσοβού.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όσους συμμετείχαν στη διαδικασία και προσκαλεί τα μέλη και την τοπική κοινωνία να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του συλλόγου, με στόχο την οικοδόμηση ενός ισχυρού και αποτελεσματικού Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου στην Ερμιονίδα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis