home design 800Χ400

Έδωσε διαβεβαίωση ο νέος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας

Με την παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και του Υπουργού Παιδείας Κυριάκου Πιερρακάκη, ο νέος Μητροπολίτης Επιφάνιος έδωσε τη διαβεβαίωσή του στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε μια σημαντική στιγμή για την Εκκλησία της Ελλάδος, ο νέος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, Επιφάνιος, ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του. Η τελετή διαβεβαίωσης πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, καθώς και ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο νέος Μητροπολίτης αναμένεται να γίνει δεκτός από την τοπική κοινότητα με μεγάλη τιμή και σεβασμό, κατά την τελετή υποδοχής που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου. Η τελετή ενθρόνισης θα λάβει χώρα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βασιλείου, με πλήθος κόσμου και θρησκευτικών προσωπικοτήτων να παρίσταται.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version