home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Ο Παναργειακός «άλωσε» την Τρίπολη και πήρε δεύτερη σερί νίκη

Οι «Λύκοι» επικράτησαν με 1-3 επί του Αστέρα Τρίπολης Β’, κάνοντας τη δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη τους στη Super League 2.
Αστέρας Τρίπολης Β - Παναργειακός

Ο Παναργειακός πήρε μια ακόμα νίκη κόντρα στον Αστέρας Β’ Aktor καθώς επικράτησε με 3-1 για την 5η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο ματς και με δύο γκολ από το πρώτο μέρος κατάφεραν να πάρουν ισχυρό προβάδισμα. Ο Αστέρας αντέδρασε μειώνοντας στο σκορ στο 2ο 45λεπτό, όμως τελικά ο Παναργειακός πέτυχε και τρίτο τέρμα και κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο τρίποντο.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 42ο λεπτό ο Γραμματικάκης χάνει τον έλεγχο της μπάλας και με ανάποδο ψαλίδι ο Ντιαλό έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Δύο λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 44′ ο Παναργειακός κέρδισε πέναλντι και ο Καμπράν διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Ο Αστέρας είχε μια καλή ευκαιρία στο 1ο ημίχρονο αλλα ο Όκο στο 11ο λεπτό έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του Καραργύρη.

Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα που βρήκε δίχτυα στο 52ο λεπτό με τον Κωστέα να πλασάρει τον Καραργύρη.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους γηπεδούχους, καθώς ο Παναργειακός ήταν εκείνος που κυνηγούσε το τρίτο γκολ.

Αρχικά στο 61ο λεπτό ο Καμπράν σημάδεψε το δοκάρι του Γραμματικάκη και στο 81′ μετά από τρομερή προσπάθεια πάλι από τον Καμπράν που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έδωσε δίπλα στον Τσιράκη ο οποίος πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-3.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Β’ AKTOR (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Ελκασάμπ (77′ Καλά), Μπουσάι, Τουρκοχωρίτης, Λάσκαρης, Γκρόζντανιτς, Ντέτλερ (46′ Αντεσίνα), Προύντζος (65′ Παπαδημητρίου), Κετού, Κωστέας, Οκό (57′ Μπατζώνης).

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι, Καρυπίδης (Κάμγκα), Κωστίκα (Παναγιώτου), Ντιαλό (Λακζέμις), Λύγκας (Τσιράκης), Καμπράν(Χατζηδημητρίου).

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis