home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Γ’ Εθνική 3ος Όμιλος: Λευκή ισοπαλία στο Τολό

Πανναυπλιακός Ηρακλής και Α.Ο. Λουτρακίου ήρθαν ισόπαλοι 0-0.
Πανναυπλιακός

Σε ένα ματς γεμάτο ένταση και δύναμη, Πανναυπλιακός Ηρακλής και Α.Ο. Λουτρακίου έδωσαν μια μάχη που κράτησε το κοινό στο Τολό σε αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Το παιχνίδι για την 5η Αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κυριάρχησε από δυναμισμό και λιγότερο από ποιότητα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πάθος τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 0-0, σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι με εναλλαγές κατοχής και αμφίρροπες φάσεις. Στην επανάληψη, ο ρυθμός ανέβηκε, και το ματς πήρε φωτιά. Οι φιλοξενούμενοι από το Λουτράκι έδειξαν περισσότερη επιθετικότητα και μάλιστα σκόραραν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε μετά από ενδοσυνεννόηση διαιτητή και επόπτη.

Ο Πανναυπλιακός Ηρακλής αν και στα τελευταία λεπτά έπαιζε με παίκτη παραπάνω, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ: Μάνος (46′ Παναγάκος), Ντράγκιτς (53′ Καμπεράι), Πούλος, Μαυρόπουλος, Μούγιος, Μαρίνης, Ζήση (53′ Μπάτζιτς), Μπέκα, Σινανι (46′ Φλώρος), Κόμπελιτς, Μπάτσι (53′ Τρέσα).

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:
 Τουργέλης, Καμαρός, Δημητρίου, Παΐνέσης, Αργυρόπουλος, Δαμουλιάνος, Κορφούζι (54΄ Λαζαρίδης), Λιμνιώτης, Τσέλιος (28΄ λτ Παπαγεωργίου), Χαρτσιάς, Κατσούκης (74΄ Πέτρου)

Τα αποτελέσματα του ομίλου

screenshot (156)

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis