home design 800Χ400

Παναργειακός: Με κόσμο στην Τρίπολη – Καινοτομία με ομάδα Κ19

Με την υποστήριξη των φιλάθλων του και νέο πλάνο ανάπτυξης νεαρών ταλέντων, ο Παναργειακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Αστέρα Β.

Ο Παναργειακός συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμά του, καθώς αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 15:00 τον Αστέρα Β’ στην Τρίπολη, σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Μετά τη νίκη στα Χανιά, η ομάδα προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για την επόμενη πρόκληση, με στόχο τη νίκη και μια καλή εμφάνιση.

Η αναμέτρηση στην Τρίπολη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς πολλοί φίλοι της ομάδας θα ταξιδέψουν για να στηρίξουν τον Παναργειακό. Η Π.Α.Ε. Παναργειακός ενημέρωσε ότι η είσοδος των φιλάθλων της ομάδας θα γίνεται από τη Θύρα 4 του Γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, με τα εκδοτήρια να ανοίγουν στις 13:00, δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Το εισιτήριο κοστίζει 10€.

Η ομάδα κατεβαίνει και στη Super League 2 K19

Παράλληλα, ο Παναργειακός προχώρησε σε μια σημαντική καινοτομία ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Super League 2 K19. Μετά από συντονισμένες ενέργειες του αντιπροέδρου Θανάση Τσιόδρα, η ομάδα ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τους Α.Σ. Κανονιέρηδες και Παναθηναϊκός Θεσσαλονίκης, δύο ομάδες που έχουν συμβάλει στην ανάδειξη ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Μέσω αυτής της συνεργασίας, αποκτήθηκαν νεαροί παίκτες που φιλοδοξούν να κάνουν καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας θα παρακολουθεί στενά τους παίκτες της Κ19, δίνοντάς τους την ευκαιρία, όταν είναι έτοιμοι, να προωθηθούν στην ανδρική ομάδα. Η διοίκηση του Παναργειακού εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους υπεύθυνους των συνεργαζόμενων ομάδων, ιδιαίτερα προς τους Φώτη και Γιάννη Μούντα, προσβλέποντας σε μια μακροχρόνια συνεργασία για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιρικών ταλέντων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version