home design 800Χ400

Νεάπολη Λακωνίας: Δεν απέπλευσε το «Πορφυρούσα» λόγω βλάβης στον καταπέλτη

55 επιβάτες σε αναμονή – Το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών ανέστειλε την αναχώρηση του πλοίου μέχρι την επιδιόρθωση και πιστοποίηση από νηογνώμονα.

Το πρωί της σημερινής ημέρας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νεάπολης Βοιών από τον πλοίαρχο του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Πορφυρούσα» (Ν.Π. 11732) για τεχνική βλάβη στον καταπέλτη του πλοίου, κατά τη διαδικασία του απόπλου. Το πλοίο ήταν προγραμματισμένο να εκτελέσει το δρομολόγιο προς Κύθηρα και Αντικύθηρα, μεταφέροντας συνολικά 55 επιβάτες, 13 Ι.Χ. και 10 φορτηγά.

Λόγω της βλάβης, το Λιμεναρχείο Νεάπολης Βοιών απαγόρευσε την αναχώρηση του «Πορφυρούσα» μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης και την προσκόμιση της απαιτούμενης βεβαίωσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο. Προς το παρόν, οι επιβάτες και τα οχήματα παραμένουν σε αναμονή μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες επιδιόρθωσης και οι απαραίτητοι έλεγχοι για την ασφαλή συνέχιση του δρομολογίου.

Η διακοπή του δρομολογίου έχει προκαλέσει ανησυχία στους επιβάτες, οι οποίοι περιμένουν ενημέρωση σχετικά με το πότε θα μπορέσει να επαναπρογραμματιστεί η αναχώρηση. Οι αρμόδιες αρχές εργάζονται για να διασφαλίσουν την ασφαλή αποκατάσταση του προβλήματος το συντομότερο δυνατόν.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version