home design 800Χ400

Είδαν υδροπλάνα στην Ερμιονίδα (Βίντεο)

Εχθές και σήμερα έγιναν οι πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις με υδροπλάνα στην Ερμιόνη και την Κοιλάδα – Νέοι ορίζοντες

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Είδαν υδροπλάνα στην Ερμιονίδα (Βίντεο)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτες δοκιμαστικές πτήσεις υδροπλάνων στην Ερμιόνη και την Κοιλάδα, ανοίγοντας νέους δρόμους στη γρήγορη και ασφαλή μετακίνηση στην Πελοπόννησο. Όπως επισημαίνει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος σε θέματα Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Αναστάσιος Γανώσης, η Πελοπόννησος σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους και ιδιωτικούς φορείς, στηρίζει κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση των υποδομών και της τουριστικής ανάπτυξης.

Στην Ερμιόνη, το υδάτινο πεδίο, το οποίο εγκρίθηκε για την κατασκευή του στο πλαίσιο της λειτουργίας της νέας Μαρίνας, αναμένεται να εξυπηρετεί εκατοντάδες τουρίστες και επενδυτές που επιζητούν γρήγορες και άνετες μετακινήσεις σε κοντινούς προορισμούς.

Παράλληλα, στην Κοιλάδα, έχουν παραδοθεί τα πρώτα τεύχη των μελετών για την αδειοδότηση υδατοδρομίου, με στόχο τη δημιουργία ενός ακόμη σημαντικού κόμβου για την αερομεταφορά στην περιοχή.

Φώτο: fb (Anastasios Ganosis)

Το νέο αυτό μέσο θα συνδέει νησιά και ηπειρωτικούς προορισμούς μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά, επιτρέποντας τη γρήγορη πρόσβαση σε πολυτελείς τουριστικούς προορισμούς και ενισχύοντας τον τουρισμό υψηλής οικονομικής στάθμης. Τα υδροπλάνα αποτελούν μια στρατηγική επένδυση, που συνδυάζει την ανάπτυξη των τοπικών υποδομών με την οικονομική και κοινωνική ευημερία των περιοχών.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον συντονισμό των τοπικών Αρχών και τη στήριξη ιδιωτικών επενδύσεων, προωθεί σταθερά την ανάπτυξη υποδομών που συμβάλλουν στη συνολική ανάπτυξη της περιοχής. Ο στόχος είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης δικτύωσης που θα φέρει πιο κοντά τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την Πελοπόννησο και τους κύριους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version