home design 800Χ400

home design 1170Χ320

«Αλλαγή Πορείας»: Νέες αιτιάσεις για τη Συμπαραστάτρια του Δημότη

Η αξιωματική αντιπολίτευση αμφισβητεί την επιλογή και το ωράριο της κας Κουραβέλου ως Συμπαραστάτριας του Δημότη και της Επιχείρησης, κάνοντας λόγο για αδικαιολόγητες καθυστερήσεις και προσωπικά κίνητρα.
Αλλαγή Πορείας Καμπόσος

Η παράταξη «Αλλαγή Πορείας» υπό τον Δημήτρη Καμπόσο, η οποία βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Άργους-Μυκηνών, ασκεί εκ νέου έντονη κριτική στην επιλογή της Πένυς Κουραβέλου ως Συμπαραστάτριας του Δημότη και της Επιχείρησης. Σε νέα ανακοίνωσή της, η οποία δίνει συνέχεια στα όσα ανέφερε σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη, υποστηρίζεται ότι ο Δήμαρχος κ. Μαλτέζος επέλεξε τη Συμπαραστάτρια χωρίς να τηρηθούν οι κατάλληλες διαδικασίες, ενώ κάνει λόγο για περιορισμένο ωράριο απασχόλησης που δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών.

Σύμφωνα με την «Αλλαγή Πορείας», η κα Κουραβέλου φαίνεται να εξακολουθεί να δρα ως μέλος της παράταξης του Δημάρχου, εκδίδοντας ανακοινώσεις που επιτίθενται στην αντιπολίτευση. Παράλληλα, η δημοτική παράταξη επισημαίνει ότι η Συμπαραστάτρια θα βρίσκεται διαθέσιμη για το κοινό μόλις πέντε ώρες την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από τις 11:30 έως τις 14:00, αφήνοντας υπονοούμενα για τη δικαιολόγηση του υψηλού μισθού που λαμβάνει.

Η ανακοίνωση της παράταξης προχωρά σε μια αναλυτική παρουσίαση του νομικού πλαισίου που διέπει την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη, τονίζοντας ότι η διαδικασία θα έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί εντός δύο μηνών από την εγκατάσταση των νέων δημοτικών αρχών. Αντί αυτού, η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου καθυστέρησε για επτά μήνες, γεγονός που κατά την αντιπολίτευση καταδεικνύει παρατυπίες.

Η «Αλλαγή Πορείας» κλείνει την ανακοίνωσή της ρωτώντας την κ. Κουραβέλου αν προτίθεται να είναι και πάλι υποψήφια στις επόμενες δημοτικές εκλογές, υπονοώντας ότι η επιλογή της στη θέση του Συμπαραστάτη ήταν αντάλλαγμα για την υποστήριξή της προς τη δημοτική αρχή.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis