home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Νέα επένδυση «μαμούθ» του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην Ερμιονίδα

Υπερπολυτελές «πράσινο» τουριστικό project 475 εκατ. ευρώ δρομολογείται στην Πελοπόννησο.
Ξενοδοχείο καλοκαίρι πισίνα

Ένα νέο υπερπολυτελές τουριστικό project παίρνει σάρκα και οστά στην Πελοπόννησο, απέναντι από την Ύδρα, με την υπογραφή της «Hydra Rock Ακίνητα Μ.Α.Ε.». Με έναν εντυπωσιακό προϋπολογισμό 475 εκατ. ευρώ, το project υπόσχεται να μεταμορφώσει την περιοχή Βλαχέικα, δημιουργώντας ένα Σύνθετο Τουριστικό Κατάλυμα και Τουριστικό Χωριό υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Η επένδυση, που εκτείνεται σε 1.754 στρέμματα και καλύπτει περιοχές του δήμου Πόρου και Ερμιονίδας, στοχεύει στην αειφορία, την εξοικονόμηση ενέργειας και τη βιοκλιματική αρχιτεκτονική. Το τουριστικό θέρετρο θα ενταχθεί στις διατάξεις του Ν.4864/2021 για στρατηγικές επενδύσεις, επιτρέποντας την ταχεία αδειοδότηση και ανάπτυξη της περιοχής. Με κύριο άξονα τη βιωσιμότητα, η επένδυση θα αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν της Ελλάδας, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας και ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προεδρεύει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, ενώ ο κ. Ευάγγελος Σαμαράς κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου. Η υλοποίηση του έργου προβλέπεται να δώσει νέα πνοή στην περιοχή, ενισχύοντας τον υπερπολυτελή τουρισμό και προσελκύοντας παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis