home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Ιστιοπλοϊκό διήμερο στο Γύθειο

Με μεγάλη επιτυχία η διοργάνωση του 22ου OPEN Πανελληνίου Διασυλλογικού Αγώνα ιστιοπλοΐας ILCA 4 OPTIMIST “ΓΥΘΕΙΟ 2024”

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ιστιοπλοϊκό διήμερο στο Γύθειο
agonas istioploias gytheio (3)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση του 22ου OPEN Πανελληνίου Διασυλλογικού Αγώνα ιστιοπλοΐας ILCA 4 και OPTIMIST «ΓΥΘΕΙΟ» στις 12 & 13 Οκτωβρίου, από τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Στους αγώνες συμμετείχαν πέντε ναυτικοί όμιλοι (ΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΙΟΛΟΣ, Ν.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ, Ν.Ο. ΒΟΙΩΝ, ΠΑΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΩΡ και Ν.Ο. ΛΑΚΩΝΙΑΣ), με πλήθος νεαρών αθλητών και υπό την συνοδεία των προπονητών και των γονέων τους.

agonas istioploias gytheio (1)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας χαιρετίζοντας την εκδήλωση μετέφερε τον θερμό χαιρετισμό του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και δήλωσε επίσης:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να στηρίζει τους ιστιοπλοϊκούς αγώνες γιατί δίνουν τη δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να έρχονται σε επαφή με το άθλημα και το υγρό στοιχείο, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες στο ναυτικό αθλητισμό.

Η Περιφέρεια μας περικλείεται από θάλασσα και η ιστιοπλοΐα είναι ένα άθλημα που έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης στον τόπο μας αλλά και δυνατότητες φιλοξενίας σπουδαίων ανάλογων δραστηριοτήτων.

agonas istioploias gytheio (3)

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τις διακρίσεις τους, στους προπονητές τους για τη μέριμνα της προετοιμασίας τους και στους γονείς τους, που στηρίζουν τις προσπάθειες τους.

Θερμά συγχαρητήρια και στον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας, που έχει αποδείξει την ικανότητα του να διοργανώνει αγώνες υψηλού επιπέδου».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis