home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Η γαλλική Ponant φέρνει 4 κρουαζιερόπλοια στο Ναύπλιο το 2025

Ποιοι Ελληνικοί προορισμοί βρίσκονται στο πρόγραμμα των γαλλικών mega yachts
le bougainville ponant Ναύπλιο

Η γαλλική Ponant, γνωστή για τα πολυτελή κρουαζιερόπλοιά της, αποκάλυψε το πρόγραμμα της για το 2025, το οποίο περιλαμβάνει πολλές στάσεις στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, 4 από τα πλοία της εταιρείας θα επισκεφτούν την Ελλάδα, με το Ναύπλιο να συγκαταλέγεται στους σημαντικούς προορισμούς τους. Το πρόγραμμα ξεκινά από τον Μάιο και διαρκεί μέχρι τον Νοέμβριο, προσφέροντας στους επιβάτες μοναδικές εμπειρίες στα νερά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Τα mega yachts της Ponant θα πραγματοποιήσουν δρομολόγια σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Ρόδος, αλλά και πιο ήσυχους προορισμούς όπως η Ύδρα, η Μονεμβασιά και η Αμοργός. Το Ναύπλιο αναδεικνύεται ως ένας από τους βασικούς σταθμούς, με αφίξεις που θα προσελκύσουν λάτρεις της πολυτέλειας και της ιστορίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

  • L’ Austral: Πέντε φορές στον Πειραιά, με ξεχωριστές επισκέψεις σε Ύδρα, Πάρο, Πάτμο, Μήλο και Ναύπλιο στις 23 Μαΐου 2025.
  • Le Bougainville: Μία κρουαζιέρα που θα περάσει από το Ναύπλιο τον Οκτώβριο.
  • Le Dumond D’ Urville: Δέκα φορές στον Πειραιά και έξι φορές στο Ναύπλιο, συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων στη Δήλο, την Πάρο και την Ύδρα.
  • Le Ponant: Το ιστιοφόρο της εταιρείας θα επισκεφτεί τα Σπέτσες, την Τήνο και το Ναύπλιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η παρουσία της Ponant ενισχύει τον θαλάσσιο τουρισμό της Ελλάδας, προσφέροντας στους ταξιδιώτες πολυτελείς εμπειρίες σε μερικά από τα πιο όμορφα σημεία της χώρας μας. Αναμένονται πάνω από 50 αφίξεις σε Ελληνικά λιμάνια μέσα στο 2025.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis