home design 800Χ400

Νέα Κίος: Θρήνος για την αδικοχαμένη Νάντια – «Τα παιδιά ζητάνε τη μαμά τους»

Λόγια που ραγίζουν καρδιές μετά την τραγωδία – «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, είχε δυο παιδιά 8 και 10 ετών», είπε του κουμπάρα του θύματος.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Νέας Κίου μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της 37χρονης Νάντιας, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών. Η νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία όταν όχημα με υπερβολική ταχύτητα συγκρούστηκε με το αυτοκίνητό της.

Η θλίψη και η οργή των συγγενών είναι τεράστια, καθώς οι προειδοποιήσεις για παράνομες κόντρες στην περιοχή είχαν επανειλημμένα αγνοηθεί, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φαίνεται να ισχύει κάτι τέτοιο.

«Εξαιρετική μητέρα και υπόδειγμα οικογένειας»

Η Νάντια, εκπαιδευτικός και μητέρα δύο παιδιών, οδηγούσε κανονικά στο ρεύμα της όταν ένα όχημα που κινούνταν με ταχύτητα 170 χλμ./ώρα από την αντίθετη κατεύθυνση ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με το δικό της. Το δυστύχημα καταγράφηκε σε βίντεο, στο οποίο φαίνεται πως η άτυχη μητέρα δεν είχε περιθώριο αντίδρασης.

Οι φίλοι και οι συγγενείς της 37χρονης Νάντιας είναι συντετριμμένοι. «Ήταν μια εξαιρετική μητέρα και υπόδειγμα οικογένειας», δήλωσε η κουμπάρα της. Η άτυχη μητέρα είχε δύο παιδιά ηλικίας 7 και 9 ετών, και παράλληλα με την αναμονή του διορισμού της ως φιλόλογος, εργαζόταν σε ξενοδοχείο για να βοηθήσει στα οικονομικά του σπιτιού.

«Τα παιδιά της είναι συγκλονισμένα. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Ζητάνε τη μαμά τους», συμπλήρωσε.

Η οργή των κατοίκων και οι καταγγελίες

Η τοπική κοινωνία της Νέας Κίου είναι εξοργισμένη καθώς εδώ και καιρό οι κάτοικοι είχαν καταγγείλει τις παρανομίες που συμβαίνουν στην περιοχή από συγκεκριμένα άτομα, χωρίς όμως να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Οι κάτοικοι θεωρούν πως το τραγικό αυτό συμβάν ήταν προδιαγεγραμμένο και ζητούν την άμεση ανάληψη ευθυνών από τις αρχές.

«Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες για αυτήν την τραγωδία. Τόσες καταγγελίες έγιναν και κανείς δεν έκανε τίποτα», ανέφεραν οι τοπικοί σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα για άμεση παρέμβαση προκειμένου να αποτραπούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.

Συντετριμμένοι από την απώλεια

Η σκέψη όλων βρίσκεται στα δύο παιδιά της Νάντιας, που έχασαν τη μητέρα τους τόσο άδικα. Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί της Νέας Κίου είναι συντετριμμένοι από την απώλεια μιας γυναίκας που είχε ενεργό ρόλο στην κοινότητα, έχοντας διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

Οι κάτοικοι της Νέας Κίου απαιτούν πλέον ουσιαστική δράση και άμεσες λύσεις, ώστε ο θάνατος της Νάντιας να είναι ο τελευταίος που θα πλήξει την κοινότητα. Το τραγικό αυτό γεγονός έφερε στην επιφάνεια την ανάγκη για αυστηρότερους ελέγχους και μέτρα οδικής ασφάλειας, ώστε να σταματήσουν οι έκνομες πράξεις.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version