home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Επίθεση σε 14χρονο στην Πάτρα: Χαστούκι και απειλές από πατριό συμμαθητή του

Σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε σε Γυμνάσιο της Πάτρας, με τον πατριό ενός μαθητή να επιτίθεται σε 14χρονο εντός σχολείου. Τι συνέβη και πώς αντέδρασαν οι αρχές.
Μαθητής σχολείο bullying

Ένα σοβαρό περιστατικό βίας έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης (16.10.2024) σε Γυμνάσιο της Πάτρας, όταν ένας άνδρας αφγανικής καταγωγής, πατριός μαθητή, επιτέθηκε σε 14χρονο συμμαθητή του παιδιού του, εντός του σχολικού προαυλίου. Το σοκ ήταν μεγάλο, καθώς η επίθεση σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το μάθημα, παρουσία άλλων μαθητών και εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση ξεκίνησε από διαπληκτισμό που συνέβη την προηγούμενη ημέρα μεταξύ των δύο 14χρονων. Ο πατριός του ενός φέρεται να πήγε στο σχολείο, να χαστούκισε το θύμα και να το απείλησε. Ο διευθυντής του σχολείου, που αντιλήφθηκε άμεσα την κατάσταση, κάλεσε τον άνδρα στο γραφείο του, ενώ ενημέρωσε και τη μητέρα του θύματος. Στη συνέχεια, προχώρησε σε καταγγελία στην Εισαγγελία Πατρών.

Η μητέρα του μαθητή θύματος, το απόγευμα της ίδιας ημέρας, υπέβαλε μήνυση κατά του δράστη στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών. Ο κατηγορούμενος αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για σωματική βλάβη και απειλή.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία και έχει ανοίξει τη συζήτηση για τα μέτρα προστασίας των μαθητών και την ασφάλεια στα σχολεία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis