home design 800Χ400

Επένδυση 20 εκατ. ευρώ για πολυτελές ξενοδοχείο στη Νέα Τίρυνθα

Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα θα καταλαμβάνει 4.748 τ.μ. και θα περιλαμβάνει 208 κλίνες – Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι και του δεύτερου project της Sunnyland στην Αργολίδα.

Η εταιρεία Sunnyland, υπό την καθοδήγηση του Αριστείδη Μπελλέ, επενδύει δυναμικά στον τουρισμό με ένα ακόμα έργο στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στη Νέα Τίρυνθα.

Το project, που περιλαμβάνει την κατασκευή ξενοδοχειακού συγκροτήματος 4 αστέρων, έλαβε το πράσινο φως από την αρμόδια περιβαλλοντική αρχή, με συνολικό προϋπολογισμό που αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

208 κλίνες σε 4.748 τ.μ.

Η επένδυση της Sunnyland κοντά στο Ναύπλιο εγκρίθηκε από το Τμήμα Περιβαλλοντικού και Χωρικού Σχεδιασμού της Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου.

Το συγκρότημα θα καταλαμβάνει 4.748 τ.μ. και θα περιλαμβάνει 208 κλίνες.

Η θέση «Γουρνίζα» της Νέας Τίρυνθας έχει επιλεγεί για την ανέγερση του πολυτελούς καταλύματος, με στόχο την αναβάθμιση της τουριστικής υποδομής της περιοχής.

Χαρακτηριστικά του συγκροτήματος

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα θα αποτελείται από κτίρια τοποθετημένα περιμετρικά του οικοπέδου και του κεντρικού κτιρίου, με 74 δίκλινα δωμάτια και 18 σουίτες.

Η αρχιτεκτονική σχεδίαση προβλέπει σύγχρονες εγκαταστάσεις και άνετους χώρους διαμονής για τους επισκέπτες.

Αρχαιολογικές διαδικασίες

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα υπάρξει αυστηρή παρακολούθηση από την Αρχαιολογική Υπηρεσία Τίρυνθας.

Σε περίπτωση ανακάλυψης αρχαιοτήτων, οι εργασίες θα διακοπούν για ανασκαφές, όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Κι’ άλλη επένδυση στην Αργολίδα

Η Sunnyland σχεδιάζει επιπλέον ένα νέο τουριστικό συγκρότημα στην Αρχαία Επίδαυρο, σε ιδιόκτητη έκταση 22 στρεμμάτων, εκτιμώμενης αξίας 10 εκατ. ευρώ.

Το έργο θα περιλαμβάνει 25 πολυτελείς ανεξάρτητες βίλες διαστάσεων 120-165 τετραγωνικών μέτρων η καθεμία με αποκλειστικές πισίνες, κήπους και βεράντες, χώρους εστίασης και δύο τελεφερίκ για την εσωτερική μετακίνηση των επισκεπτών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version