home design 800Χ400

Εντατικοί έλεγχοι για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στη Νέα Κίο

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις με σκοπό την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.

Η κοινωνία της Νέας Κίου Αργολίδας παραμένει συντετριμμένη μετά τον άδικο θάνατο της 39χρονης Νάντιας Κυριάκου, μητέρας δύο παιδιών, σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024. Το ατύχημα έλαβε χώρα στην παραλιακή οδό Ναυπλίου-Νέας Κίου, όταν ένα όχημα, που οδηγούσαν νεαροί Ρομά, ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με δύο άλλα αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει τη ζωή της η 39χρονη γυναίκα και να τραυματιστούν τρία ακόμη άτομα.

Αντιδρώντας σε αυτό το τραγικό συμβάν, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις με σκοπό την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Οι επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 στη Νέα Κίο, με τη συμμετοχή αστυνομικών των Τμημάτων Τροχαίας Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, καθώς και ομάδων της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Αργολίδας και Κορινθίας, και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αργολίδας.

Οι έλεγχοι και οι συλλήψεις

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των ανωτέρω δράσεων από 06.00 της 15.10.2024 έως 06.00 της 16.10.2024, ελέγχθησαν συνολικά 130 άτομα και 127 οχήματα, ενώ:

  • προσήχθησαν 2 άτομα,
  • συνελήφθησαν 2 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • ακινητοποιήθηκαν 2 οχήματα και
  • βεβαιώθηκαν 59 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που αποσκοπούν στην πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version