home design 800Χ400

Δυναμική διαμαρτυρία στην Πλατεία Συντάγματος για την άμεση κατασκευή του Αυτοκινητοδρόμου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα

Η Σύμπραξη Συλλόγων και Φορέων Μεσσηνίας και Ηλείας στηρίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στις 16:30 μ.μ., στην Πλατεία Συντάγματος

Η Σύμπραξη Συλλόγων και Φορέων Μεσσηνίας και Ηλείας στηρίζει τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024, στις 16:30 μ.μ., στην Πλατεία Συντάγματος (έξοδος Μετρό), με αίτημα την άμεση κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πύργος – Καλό Νερό – Τσακώνα.

Με τη συμμετοχή συλλόγων, φορέων και πολιτών, η διαμαρτυρία στοχεύει στην άσκηση πίεσης για την ολοκλήρωση του έργου που έχει καθυστερήσει για χρόνια, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων και των ταξιδιωτών της περιοχής. Η Σύμπραξη καλεί όλους τους Μεσσήνιους και Ηλείους που ζουν στην Αθήνα να δώσουν το δυναμικό τους “παρών”, ώστε η φωνή τους να ακουστεί και να διεκδικήσουν την άμεση έναρξη και ολοκλήρωση του δρόμου, που θεωρείται ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την ανάπτυξη της περιοχής.

Στην ανακοίνωσή της, η Σύμπραξη τονίζει την ανάγκη για άμεσες ενέργειες, καθώς οι κίνδυνοι στον υπάρχοντα δρόμο αυξάνονται συνεχώς, με τους κατοίκους να βιώνουν συνεχείς θανάτους και ατυχήματα. Το έργο αυτό αποτελεί κρίσιμη υποδομή που θα ενισχύσει την οδική ασφάλεια και την οικονομική ανάπτυξη τόσο της Μεσσηνίας όσο και της Ηλείας.

“Όχι άλλοι θάνατοι στον επικίνδυνο δρόμο! Όχι άλλη υποβάθμιση της Ηλείας και της Μεσσηνίας!”, υπογραμμίζει η ανακοίνωση, καλώντας όλους τους πολίτες να ενωθούν και να υποστηρίξουν τη διεκδίκηση αυτού του σημαντικού έργου για την περιοχή.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version