home design 800Χ400

170 χλμ./ώρα προς την τραγωδία – Νέα στοιχεία για το τροχαίο που εξόργισε τη Νέα Κίο

Βίντεο αποκαλύπτει τη φονική σύγκρουση – Κάτοικοι με μαύρες σημαίες ζητούν δικαιοσύνη για τον τραγικό θάνατο της Νάντιας Κυριάκου.

Το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα της περασμένης Παρασκευής στην παραλιακή Νέας Κίου-Ναυπλίου, που στοίχισε τη ζωή στην 39χρονη Νάντια Κυριάκου, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή του Mega “Live News”. Το βίντεο που προβλήθηκε δείχνει τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης, καθώς το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης έπεσε με ταχύτητα τουλάχιστον 170 χλμ/ώρα πάνω σε δύο άλλα οχήματα, προκαλώντας ανείπωτη τραγωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώνονται από το παρακάτω βίντεο, το αυτοκίνητο με τους Ρομά που πέρασε στο αντιθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τα δύο αυτοκίνητα, με τραγική κατάληξη, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στο ρεπορτάζ, αναλύθηκαν οι συνθήκες του δυστυχήματος και η ταχύτητα του οχήματος καταγράφηκε από σύγχρονη τεχνολογία, αναδεικνύοντας τον κίνδυνο που δημιουργεί η υπερβολική ταχύτητα στους δρόμους της περιοχής.

Η ζωντανή σύνδεση της εκπομπής με την πλατεία της Νέας Κίου αποκάλυψε την οργή και τη θλίψη των κατοίκων, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν κρατώντας μαύρες σημαίες και επιμαίνοντας πως πρόκειται για «έγκλημα, όχι ατύχημα».

Στην εκπομπή, μίλησε και ο Αλέξανδρος Στρούμπος, ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου που ακολουθούσε αυτό της άτυχης Νάντιας, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές της σύγκρουσης.

Επιπλέον, μια κάτοικος της περιοχής, μητέρα τεσσάρων παιδιών, αποκάλυψε στην εκπομπή πως μέλη της κοινότητας των Ρομά απείλησαν τα παιδιά της επειδή έκαναν αναρτήσεις για την αποτροπή παρόμοιων δυστυχημάτων. «Μας απείλησαν ότι θα φάνε ξύλο, γιατί ζητάμε δικαιοσύνη και να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας την ανησυχία των γονέων για την ασφάλεια των παιδιών τους στους δρόμους της περιοχής.

«Εμείς δεν έχουμε πειράξει άνθρωπο, γι’ αυτό μας φύλαξε η Παναγία» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να είπαν οι Ρομά που προκάλεσαν το θανατηφόρο τροχαίο όσο βρίσκονταν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.

Το τραγικό συμβάν έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων και διαμαρτυριών, με τους κατοίκους να απαιτούν άμεσα μέτρα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και την εφαρμογή του νόμου για την αποτροπή παρόμοιων τραγωδιών στο μέλλον.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version