home design 800Χ400

Οι Λάκωνες στο Έπος του 1940

Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, η Σπάρτη ζωντανεύει μνήμες από το Έπος του 1940, με αφιέρωμα στους Λάκωνες πεσόντες του Ελληνοϊταλικού πολέμου.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Οι Λάκωνες στο Έπος του 1940

Η Σπάρτη ετοιμάζεται να τιμήσει τους ήρωές της από το έπος του 1940, μέσα από μια ξεχωριστή εκδήλωση ιστορικής αναβίωσης που διοργανώνεται από τον νέο Σύλλογο Ιστορικής Αναβίωσης Σπάρτης. Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, η πόλη θα γεμίσει με μνήμες από τους Λάκωνες πεσόντες του Ελληνοϊταλικού πολέμου.

Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο “Οι Λάκωνες στο Έπος του 1940” και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν συγκινητικές ιστορίες ηρωισμού από τους Μάρκο Ανδρέου, Νίκο Γαβριλάκη, Γεωργία Κακούρου – Χρόνη, Παναγιώτη Λαλούση, Απόστολο Μπρέντα και Ανδρέα Παπαθανασόπουλο. Η παρουσίαση της εκδήλωσης θα γίνει από την Ελένη Τζικάκου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, προσκαλώντας όλους να συμμετάσχουν σε μια βραδιά γεμάτη τιμή και αναγνώριση της ιστορικής κληρονομιάς της περιοχής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version