home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Κέντρο Υγείας Ναυπλίου: Εκπαιδευτική συνάντηση για τον καρκίνο του μαστού

«Προσέχω τον εαυτό μου, στηρίζω τους άλλους, είμαι γυναίκα!»
Καρκίνος Μαστού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού, το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου διοργανώνει εκπαιδευτική συνάντηση με τίτλο: «Προσέχω τον εαυτό μου, στηρίζω τους άλλους, είμαι γυναίκα!». Αυτή η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στις 10 π.μ., στο Κέντρο Υγείας Ναυπλίου (Μεγ. Αλεξάνδρου 14, 2ος όροφος), με θέματα που αγγίζουν τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί και θα παρουσιαστεί από επαγγελματική ομάδα υγείας, αποτελούμενη από μαία, επισκέπτρια υγείας και νοσηλεύτρια, υπό την επιστημονική επίβλεψη του γενικού ιατρού Ηλία Βλάσση. 

Τα θέματα περιλαμβάνουν: αυτοφροντίδα για τη γυναίκα, το εμβόλιο κατά του ιού των ανθρωπίνων θηλωμάτων (HPV) και τις διαγνωστικές εξετάσεις που αφορούν τον γυναικολογικό έλεγχο ανά ηλικιακή ομάδα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και μπορείτε να εγγραφείτε μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στη διεύθυνση https://forms.gle/6zKyYNyA68tvXNjs8, ή τηλεφωνικά στα 2752022977 και 2752023076.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis