home design 800Χ400

Άργος: Σφοδρή επίθεση Καμπόσου σε Μαλτέζο για την επιλογή της Κουραβέλου

Καταγγελίες από την παράταξη «Αλλαγή Πορείας» για παραπληροφόρηση και παράνομες διαδικασίες στην επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Σε μία έντονη ανακοίνωση, η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου εξαπολύει σφοδρές κατηγορίες κατά του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζου, για όσα επικοινώνησε στα ΜΜΕ σχετικά με την επιλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «ψέματα» και «ευτελισμό» του θεσμού, ενώ παράλληλα υπογραμμίζει ότι η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι παράνομη, καθώς δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες προθεσμίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης, ο Γιάννης Μαλτέζος υποστήριξε ότι οι προηγούμενες δημοτικές αρχές δεν είχαν εισαγάγει θέμα για την εκλογή Συμπαραστάτη. Ωστόσο, ο Καμπόσος τον κατηγορεί ότι ψεύδεται συνειδητά, καθώς τον Φεβρουάριο του 2011 είχε γίνει κανονικά συζήτηση και ψηφοφορία για την εκλογή Συμπαραστάτη, όπου ο νυν δήμαρχος, που τότε ήταν δημοτικός σύμβουλος της παράταξής του, συμμετείχε ως Πρόεδρος και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου, ψηφίζοντας και ο ίδιος. «Εμείς δεν μπήκαμε σε καμία συνδιαλλαγή και σε κανένα πάρε δώσε με άλλους δημοτικούς συμβούλους, όπως ο κ. Μαλτέζος, για να πετύχουμε την εκλογή του Συμπαραστάτη και το ΔΣ τότε δεν συμπλήρωσε την απαιτούμενη εκ του νόμου πλειοψηφία σε δύο συνεδριάσεις ώστε να εκλέξει Συμπαραστάτη», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η παράταξη «Αλλαγή Πορείας» επικεντρώνεται επίσης στην επιλογή της νέας Συμπαραστάτριας, κας Κουραβέλου, την οποία θεωρεί ακατάλληλη για τη θέση, επισημαίνοντας ότι δεν πληροί τα κριτήρια που ορίζει ο νόμος. Στο στόχαστρο βρέθηκε και η «αποτυχημένη» -όπως χαρακτηρίζεται- υποψηφιότητά της με τον συνδυασμό Μαλτέζου, με την αξιωματική αντιπολίτευση να αποκαλεί τη διαδικασία που ακολουθήθηκε ως «παρωδία».

Η ανακοίνωση ολοκληρώνεται με μια δημόσια πρόσκληση προς τη νέα Συμπαραστάτρια, κ. Κουραβέλου, να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν το ωράριο και το γραφείο όπου θα δέχεται τους πολίτες και τις επιχειρήσεις.

Το δελτίο τύπου της «Αλλαγής Πορείας» συνοδεύεται από τα παρακάτω έγγραφα:

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Έμπαινε Μητσο.Καντε λίγη αντιπολίτευση..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version