home design 800Χ400

Α. Πουλάς: Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα

Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ σχολιάζει τα αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών

Ο Βουλευτής Αργολίδας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, Ανδρέας Πουλάς, μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του νέου προέδρου, αναφέρει τα παρακάτω:

“Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής θα ήθελα να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη που μετά από μία δημοκρατική διαδικασία επανεκλέχθηκε Πρόεδρος της παράταξής μας.

Συγχαίρω επίσης όλους τους υποψήφιους Προέδρους που συμμετείχαν σε αυτόν τον δίκαιο αγώνα με ήθος και πολιτική αξιοπρέπεια.

Θα ήθελα να απευθύνω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες που προσήλθαν στις κάλπες και στις δύο εκλογικές διαδικασίεςγια να ψηφίσουν τον υποψήφιο της επιλογής τους καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας.

Η αυξημένη συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές μας εκλογές είναι αναμφισβήτητη και μας γεμίζει με δύναμη και ευθύνη να εργαστούμε ακόμη πιο δημιουργικά και συστηματικά προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες τους.

Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε με ενότητα και συλλογικότητα, να κάνουμε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πρωταγωνιστή του προοδευτικού χώρου,για να αλλάξουμε τη χώρα προς το καλύτερο, κάτι που οφείλουμε στους πολίτες και την κοινωνία.

Συνεχίζουμε…”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version