home design 800Χ400

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου: Ανάρπαστη η ορεινή Αρκαδία – Πόσο κοστίζει το Ναύπλιο

Οι Έλληνες ταξιδιώτες αναζητούν φθινοπωρινές αποδράσεις με υψηλές πληρότητες και προσιτές τιμές σε παραδοσιακούς και νέους χειμερινούς προορισμούς.

Η εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου συμπίπτει με ένα ιδανικό τριήμερο για απόδραση, καθώς φέτος πέφτει Δευτέρα.

Οι προκρατήσεις για καταλύματα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης τύπου Airbnb, σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως το Ναύπλιο, η ορεινή Αρκαδία, και τα Καλάβρυτα, έχουν ήδη φτάσει σε υψηλά επίπεδα.

Προκρατήσεις και κόστος στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο παραμένει ένας από τους πιο διαχρονικά δημοφιλείς προορισμούς για όλες τις εποχές του χρόνου, με τις προκρατήσεις να φτάνουν το 68%.

Οι ταξιδιώτες επιλέγουν το Ναύπλιο για την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του και τη γοητεία της παλιάς πόλης.

Οι τιμές μίσθωσης κυμαίνονται από 253€ έως 540€ για διαμερίσματα κοντά στο κέντρο.

Φθηνότερη η Καλαμάτα

Η Καλαμάτα, με τη μεγάλη παράδοση στο τουριστικό προϊόν και την καλή προσβασιμότητα, σημειώνει προκρατήσεις της τάξεως του 69%.

Οι επισκέπτες που αναζητούν ηλιόλουστες αποδράσεις, ακόμη και τον Οκτώβριο, επιλέγουν την Καλαμάτα για τις σύγχρονες ανέσεις και την ποικιλία των δραστηριοτήτων.

Οι τιμές μίσθωσης κυμαίνονται από 195€ έως 380€ για κατοικίες σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Ανεβαίνει η ορεινή Αρκαδία

Η ορεινή Αρκαδία είναι ένας άλλος δημοφιλής προορισμός για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με περιοχές όπως η Δημητσάνα, η Βυτίνα και η Στεμνίτσα να προσελκύουν πολλούς επισκέπτες.

Ανάρπαστη ιδιαίτερα η Δημητσάνα όπου οι προκρατήσεις έχουν ήδη φτάσει το 100%, γεγονός που δείχνει τη μεγάλη ζήτηση γι’ αυτή την ιστορική και γραφική περιοχή. Οι τιμές μίσθωσης κυμαίνονται από 345€, ενώ η διαθεσιμότητα περιορίζεται κυρίως σε μεγάλα αρχοντικά και παραδοσιακές κατοικίες, οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 8 άτομα.

Στη Βυτίνα οι προκρατήσεις αγγίζουν το 84%, ενώ στη Στεμνίτσα το 73%, με τις τιμές να κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα.

Νέοι προορισμοί αναδύονται

Εκτός από τους γνωστούς χειμερινούς προορισμούς, περιοχές όπως η Καρύταινα και τα Λαγκάδια αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη δημοφιλία.

Η εύκολη πρόσβαση μέσω του νέου οδικού δικτύου καθιστά αυτές τις περιοχές ιδανικές για σύντομες αποδράσεις, ενώ η πληθώρα παραδοσιακών καταλυμάτων με ανέσεις προσελκύει περισσότερους επισκέπτες κάθε χρόνο.

Σταθερή αξία τα Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα, η πληρότητα αγγίζει το 86%, καθιστώντας την περιοχή μια από τις κορυφαίες επιλογές για Αθηναίους που επιθυμούν γρήγορες και κοντινές αποδράσεις.

Οι τιμές για τρεις διανυκτερεύσεις κυμαίνονται μεταξύ 358€ και 730€, προσφέροντας καταλύματα που συνδυάζουν σύγχρονες ανέσεις και παραδοσιακή αισθητική.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Λεβιδι με πληροτητες 100/100 δεν σας κανει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version