home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Πύλος: Επιχείρηση για 25χρονη ασθενή σε κρουαζιερόπλοιο

Άμεση νοσοκομειακή μεταφορά επιβάτιδας κρουαζιερόπλοιου υπό τη συνοδεία του Λιμενικού Σώματος – Η 25χρονη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
κρουαζιερόπλοιο

Στις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου, 12 Οκτωβρίου, σήμανε συναγερμός στις αρχές της Πύλου όταν το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) του Λιμενικού Σώματος ενημέρωσε για μια επείγουσα κατάσταση σε κρουαζιερόπλοιο που έπλεε 15 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Πύλου.

Συγκεκριμένα, μία 25χρονη επιβάτιδα, υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, παρουσίασε ξαφνικό πρόβλημα υγείας και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής φροντίδας. Το κρουαζιερόπλοιο, με σημαία Μάλτας, προσέγγισε τον όρμο Ναυαρίνου, όπου στήθηκε επιχείρηση διάσωσης υπό τον συντονισμό του Λιμενικού Σώματος.

Η επιβάτιδα παρελήφθη από την επιβατηγό λάντζα «ΣΑΝΤΙΝΟ», η οποία, συνοδευόμενη από περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, τη μετέφερε με ασφάλεια στο λιμάνι της Πύλου. Από εκεί, μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου της παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.

Το κρουαζιερόπλοιο συνέχισε κανονικά το προγραμματισμένο δρομολόγιό του.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis