home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Πάτρα: Ο πορτιέρης με τα ναρκωτικά και η ληστεία του 1 εκατ. ευρώ

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων στην Πάτρα – Ο 41χρονος κατηγορούμενος συνδέεται με ληστεία χρηματαποστολής το 2009 στη Δάφνη.
Αστυνομία

Στην Πάτρα, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων, ηλικίας 41 και 50 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 41χρονος εργαζόταν ως πορτιέρης σε γνωστό κλαμπ της πόλης, ενώ είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές για τη συμμετοχή του σε μία από τις μεγαλύτερες ληστείες χρηματαποστολής στην Ελλάδα.

Στα χέρια των Αρχών

Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Ο 50χρονος, κατά τη σύλληψή του, οδηγούσε ένα πολυτελές supercar, το οποίο προσέλκυσε την προσοχή των Αρχών. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους ναρκωτικά, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκαν και παράνομα όπλα.

Ο 41χρονος και η ληστεία χρηματαποστολής

Ο 41χρονος πορτιέρης δεν είναι άγνωστος στις Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του είχε συνδεθεί με την εντυπωσιακή ληστεία χρηματαποστολής στη Δάφνη το 2009, όπου τέσσερα άτομα, ντυμένα ως υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου, ακινητοποίησαν ένα βαν χρηματαποστολής. Η ληστεία οργανώθηκε με τη χρήση σκαπτικού μηχανήματος, το οποίο έσπασε το παρμπρίζ του βαν και ανάγκασε τους υπαλλήλους να παραδώσουν 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η συμμετοχή του πορτιέρη στη ληστεία ήταν καθοριστική, σύμφωνα με πηγές, και η σύλληψή του για διακίνηση ναρκωτικών ρίχνει νέο φως στην εγκληματική του δράση τα τελευταία χρόνια.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι κατηγορούμενοι εμπλέκονται και σε άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis