home design 800Χ400

home design 1170Χ320

Η Silversea Cruises «ψηφίζει» Ναύπλιο, Γύθειο και Κατάκολο

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Nova θα έχει την Πελοπόννησο σε περίοπτη θέση το 2026.
silver nova

Η Silversea Cruises ανακοίνωσε το πρόγραμμα των κρουαζιέρων της για το 2026, και η Ελλάδα κατέχει περίοπτη θέση με 14 διαφορετικούς προορισμούς.

Ανάμεσα στους πιο σημαντικούς σταθμούς η Πελοπόννησος, και συγκεκριμένα το Ναύπλιο, το Γύθειο και το Κατάκολο, τρεις πόλεις που θα επισκεφθεί το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Silver Nova, προσφέροντας στους επιβάτες μοναδικές ευκαιρίες να εξερευνήσουν την ιστορία, τις παραλίες και τον πολιτισμό της χώρας.

Ρομαντική στάση στο Ναύπλιο

Το ιστορικό Ναύπλιο, με την πλούσια αρχιτεκτονική του και τις ρομαντικές του γωνιές, θα υποδεχτεί το Silver Nova επτά φορές το 2026. Από την 4η Ιουλίου έως τις 18 Οκτωβρίου, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα δρομάκια, το εμβληματικό Ενετικό κάστρο και την εντυπωσιακή θέα στον Αργολικό κόλπο, καθιστώντας το Ναύπλιο μία από τις πιο ελκυστικές στάσεις της κρουαζιέρας.

Το πρόγραμμα της Silversea Cruises για το 2026 δείχνει τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει μοναδικές και αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες, συνδυάζοντας πολυτέλεια και εξερεύνηση.

8 φορές στο γραφικό Γύθειο

Το Γύθειο, η παραθαλάσσια πόλη της Λακωνίας, ξεχωρίζει ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το 2026. Το Silver Nova θα καταπλεύσει στο Γύθειο οκτώ φορές, με επισκέψεις που ξεκινούν από τις 13 Ιουλίου και διαρκούν μέχρι τις 7 Νοεμβρίου.

Οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την αυθεντική ελληνική κουλτούρα, τις γραφικές παραλίες και τη μοναδική ιστορία της Μάνης, καθιστώντας το Γύθειο μία από τις πιο μαγευτικές στάσεις της κρουαζιέρας.

Δεν θα μπορούσε να λείπει το Κατάκολο

Το Κατάκολο, γνωστό για τη σύνδεσή του με την Αρχαία Ολυμπία, θα φιλοξενήσει το Silver Nova οκτώ φορές το 2026, προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να επισκεφθούν το αρχαίο ιερό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Με σταθμούς από τις 14 Ιουλίου έως τις 8 Νοεμβρίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και να απολαύσουν τη ζεστή φιλοξενία και την παραδοσιακή κουζίνα της περιοχής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

my school my choice (2)
newsletter banner anagnostis