home design 800Χ400

Η Πελοπόννησος θα ψάξει για τουρίστες μέσω Λονδίνου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει στην Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου (WTM) από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου μέσω του ΕΟΤ.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συμμετάσχει στην Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου (WTM) από τις 5 έως τις 7 Νοεμβρίου, μέσω του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Η συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί με μονό περίπτερο εντός του εθνικού περιπτέρου του ΕΟΤ, όπου η Πελοπόννησος θα προβληθεί ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός στο διεθνές κοινό.

Η WTM (World Travel Market) θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια τουριστική βιομηχανία, προσελκύοντας κάθε χρόνο χιλιάδες επαγγελματίες του χώρου από όλο τον κόσμο. Η έκθεση προσφέρει ένα εξαιρετικό πλαίσιο για επαγγελματικές συναντήσεις, συζητήσεις με τουριστικούς “buyers” και ευκαιρίες δικτύωσης που μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες για τον τουρισμό της Πελοποννήσου.

Δέκα επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην έκθεση, με κριτήρια επιλογής τη χρονική σειρά προτεραιότητας αλλά και την ανάγκη εκπροσώπησης όσο το δυνατόν περισσότερων Περιφερειακών Ενοτήτων της περιοχής.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής τουριστικής προβολής που έχει θέσει σε εφαρμογή, με σκοπό την προώθηση της Πελοποννήσου ως έναν προορισμό που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες σε επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version