home design 800Χ400

Super League 2: Μεγάλο διπλό ο Παναργειακός στα Χανιά με ανατροπή

Οι «Λύκοι» κατέκτησαν τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από τρεις ήττες, δείχνοντας ότι έχουν τις δυνατότητες να ανακάμψουν.

Ο Παναργειακός πέτυχε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη στην 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Super League 2, επικρατώντας με 2-1 των Χανίων. Οι «Λύκοι» κατέκτησαν τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από τρεις ήττες, δείχνοντας ότι έχουν τις δυνατότητες να ανακάμψουν.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 7ο λεπτό, με σουτ του Λεμονή, αλλά η αντίδραση του Παναργειακού ήταν άμεση. Στο 16′, ο Λύγκας με εξαιρετικό απευθείας χτύπημα φάουλ ισοφάρισε για την ομάδα του, δίνοντας νέα τροπή στον αγώνα.

Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Άργους ήρθε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Καρυπίδη να σκοράρει με κεφαλιά μετά από φάση που ξεκίνησε από φάουλ του Λύγκα και την πρώτη κεφαλιά του Σουντουρά. Το 1-2 έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και με αυτή τη ψυχολογία πήγαν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, τις πιο κλασικές τις είχε ο Παναργειακός ο οποίος βρήκε χώρους και με τους Τσιώλη ,Kabran και στις καθυστερήσεις με τον Χατζηδημητρίου δημιούργησε τις προϋποθέσεις και για τρίτο γκολ.

Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα και να φύγει με το πολύτιμο τρίποντο από την Κρήτη, και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ.

Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Κυριακίδης, Στεπίνσκι, Τσέλιος, Μπάτζιος, Κόλα, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα, Προβυδάκης, Μάλτσι και Λεμονής.

Παναργειακός (Βαζάκας): Καραργύρης, Καμγκά, Σάαντο, Ροκάι, Τσιώλης, Καρυπίδης (78′ Κωστίκα), Τσάνι, Λύγκας (78′ Μιλτιάδης), Σουντουρά (63′ Τσιράκης), Ντιαλό (78′ Χατζηδημητρίου) και Λαουκζέμις (60′ Καμπράν).

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version